Moskisvet.com
Nicole Scherzinger

Seksi

Ena najlepših pevk na svetu je nekoč služila s prodajo lastne krvi

E.R.
22. 06. 2024 03.00
0

Danes velja za eno najlepših pevk na svetu, ki živi na veliki nogi, a včasih temu ni bilo tako.

Moškisvet.com e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Ameriška pevka  Nicole Scherzinger (45) slovi kot ena najlepših pevk na svetu, na 77. podelitvi tonyjev pa je znova dokazala, zakaj. Nosila je dolgo rdečo obleko, ki je poudarila njene atribute, o njeni kreaciji pa se še vedno govori. Čeprav je že zdavnaj zakorakala v peto desetletje, se zdi, da je pevka vsako leto bolje videti. Večkrat so jo vprašali, v čem je skrivnost njenega videza, a je nekoč dejala, da skrivnosti ni, vse je stvar discipline. 

Nicole Scherzinger
Nicole Scherzinger FOTO: Profimedia

Že desetletja redno telovadi, najpogosteje po programu profesionalnega trenerja, pazi pa tudi na to, kakšno hrano vnaša v svoje telo. 

"Danes veliko bolj sprejemam svoje telo. Vedno sem bila zelo kritična do sebe. S tekom sem začela pri 14 letih. Sredi noči sem zapuščala hišo, ker sem bila prepričana, da moram biti bolj vitka in da mora biti moje telo točno tako, kot si ga predstavljam," je povedala in nato razkrila, kako se počuti ujeto, saj ji je bulimija ukradla vse. Njeno srečo, zaupanje in spomine. Vse to se je dogajalo v času, ko je bila pevka v skupini 'Pussycat Dolls' in je imela veliko oboževalcev in žensk, ki so v njej videle vzornico. In v tistem trenutku se ni imela za dovolj dobro.

To je trenutno najbolj seksi nogometna sodnica
Preberi še
To je trenutno najbolj seksi nogometna sodnica

"Nisem želela tega javno razkriti, ker me je bilo sram. Ko pa sem o tem končno javno spregovorila, sem ugotovila, da je marsikomu pomagalo," je pojasnila. 

Mnogi ji zavidajo, ker živi v razkošju. Le malokdo pa ve, da ji življenje ni prizanašalo. Njeni starši niso bili premožni, zato si je sama služila denar za izobraževanje. V življenju je prodajala kozmetične izdelke, pela opero v italijanskih restavracijah, prodajala pa je tudi svojo kri.  

Članica Pussycat Dolls zvezdnici Nicole ukradla šov in bila nagrajena z ledenim pogledom
Preberi še
Članica Pussycat Dolls zvezdnici Nicole ukradla šov in bila nagrajena z ledenim pogledom

"Ko sem študirala, sem bila najbolj revna. Darovala sem kri, da sem dobila denar.  Svojo družino imam zelo rada, a nikoli nisem imela nekoga, ki bi mi kupil avto ali plačal ure petja ali plesa. Vse sem dosegla sama s svojim delom," je razkrila ob neki priložnosti. O pevki so pogosto pisali zaradi njenega burnega ljubezenskega življenja. Po tem, ko bolgarski teniški igralec Grigor Dimitrov z njo ni imel resnih namenov, je razmerje prekinila in nato začela novo z Lewisom Hamiltonom, voznikom formule 1. 

Skupaj sta bila 7 let in slovela kot zelo harmoničen par, nato pa sta razmerje nenadoma prekinila, saj se, kot je nekoč izjavil, zaradi obveznosti nista mogla videti. Govorilo se je, da jo je v razmerju zanemarjal. Trenutno je v razmerju s sedem let mlajšim Škotom Thomom Evansom, ki jo je zaprosil pred letom dni, Nicole pa mu je rekla ja.

Vroče novice iz sveta slavnih

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Vir: story.hr

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 497