Moskisvet.com
Aliia Roza

Seksi

Atraktivna nekdanja vohunka danes deli drugačne informacije

M.S.
15. 02. 2023 12.00
0

Nekdanja vohunka ruske obveščevalne službe danes ni več v službi domovine, ampak v službi ljubezni ali bolje: zapeljevanja.

Moškisvet.com e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?
Nekoč slavna blondinka, danes najbolj slavna brezdomka in beračica: zvezdnica povsem neprepoznavna
Preberi še
Nekoč slavna blondinka, danes najbolj slavna brezdomka in beračica: zvezdnica povsem neprepoznavna

37-letna Aliia Roza je nekoč dejala, da njena življenjska zgodba spominja na drzen akcijski film. Pri 18 letih se je Rusinja vpisala v moskovsko vojaško akademijo, kjer se je izšolala za vohunko ruske obveščevalne službe KGB. ''Vojska je bila pomemben del moje družine,'' je pojasnila svojo odločitev iz mladosti. ''Kasneje so me povabili na dodatno izobraževanje in me naučili zapeljevanja in manipulacije,'' pove Roza, katere dedek je bil odlikovan vojak druge svetovne vojne. Danes namesto vohunskega opravlja piarovske posle.

Neustrašna znanstvenica s telesom boginje
Preberi še
Neustrašna znanstvenica s telesom boginje

"Na usposabljanju sem se naučila osnov borilnih veščin in rokovanja z orožjem. Delala sem kot agentka v operacijah proti trgovini z ljudmi in mamili. Z več drugimi dekleti so me kasneje povabili v posebno skupino in nas na specialnem treningu naučili zapeljevanja in manipulacije. Imeli smo tudi treninge seksa. Pokazali so nam, kako opraviti svojo dolžnost. Naučili so nas uporabiti svoj videz, da iz tarče izvlečemo čim več podatkov. Seks je pri tem zelo pomemben. Če si pri zapeljevanju uspešna, ko prideš v posteljo, pa izgineš, ti moški ne bo nikoli izdal svojih skrivnosti,'' je povedala.

Mlada mizarka, ki mizari zgolj v bikiniju
Preberi še
Mlada mizarka, ki mizari zgolj v bikiniju

Svoj čas je bila na muhi gangsterjev, zaradi česar je bila primorana spremeniti svoje ime. ''Le če si 100-odstotno predan nalogi, je lahko akcija uspešna,'' pove Roza, ki danes ne živi več dvojnega življenja, domovino pa je zamenjala za ZDA, točneje Los Angeles. Nedavno so novinarji britanskega Suna skušali preveriti navedbe Rusinje, a niso prišli daleč, saj takšne stvari načeloma niso izsledljive. Leta 2004 se je zaljubila v svojo tarčo, vodjo tolpe Vladimirja. Ko jo je njegov sodelavec razkrinkal, so jo odvrgli v gozdu in začeli pretepati, Vladimir pa jo je rešil gotove smrti. Kasneje je umrl, Roza pa se je leta 2006 poročila z ruskim oligarhom. Ta je bil kasneje zaprt in je umrl v zaporu, Roza pa je s sinom Platonom prebegnila iz Moskve in se od tedaj ni vrnila v Rusijo.

Pamela Anderson med trojčkom ujela slavnega igralca in ''dokončala delo''
Preberi še
Pamela Anderson med trojčkom ujela slavnega igralca in ''dokončala delo''

Mojstrica zapeljevanja je te dni delila pet pravil zapeljevanja, in sicer: imej se rad, ne osredotočaj se na svoj zunanji videz, ne zapravljaj časa z nekom, ki se ne bo spremenil, ne navduši samo dotične osebe, ampak tudi njene prijatelje, sodelavce in družino ter izberi svojo tarčo glede na svoje hobije in zanimanja. ''Če hočete koga zapeljati, morate začeti pri sebi. Imejte se radi, delajte na svoji samopodobi. Z vami bodo ravnali, kot ravnate sami s sabo.'' Ženskam je položila na srce: ''Moške ne zanima toliko vaš videz, pač pa osebnost, karizma in seksapil. Igrajte na karte evolucije. Moški so lovci – če je ženska preveč dostopna, bo izgubil zanimanje in vas ne bo cenil. Bodite njegova muza in temu dodajte kanček skrivnostnosti.''

Tako je danes videti Nina Morić, lepotica iz spota Livin' La Vida Loca
Preberi še
Tako je danes videti Nina Morić, lepotica iz spota Livin' La Vida Loca

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 497