Moskisvet.com
Princ William

Seksi

Najbolj seksi plešasti moški na svetu je ...

A.P.
31. 03. 2021 06.00
0

Izguba oz. izpadanje las marsikateremu moškemu povzroča frustracije in komplekse, a kot dokazujejo številni zvezdniki, plešavost ni nujno nekaj slabega, saj zaradi nje niso nič manj seksi. Čeprav nam ob omembi plešavosti in seksi videza najprej na misel pridejo imena, kot sta Dwayne Johnson in Bruce Willis, pa je nedavna raziskava pokazala, da je po mnenju ljudi najbolj seksi plešasti moški nekdo povsem drug.

In ta nekdo drug je princ William, britanski prestolonaslednik in oče treh otrok. Ko gre za lepoto, imajo vsake oči svojega 'malarja', zatorej je vsaka ocena subjektivna, a tokratna raziskava ne temelji na mnenju sodelujočih v anketi, pač pa so do naziva najbolj seksi plešastega moškega na svetu prišli s pomočjo spleta in ključne besede ''seksi''. Gre torej za študijo, ne anketo. Rezultat so pri britanski kliniki Longevite, ki se ukvarja z lepotno kirurgijo (med drugim tudi s presajanjem las), dobili z analizo milijonov blogov, poročil in spletnih strani.

Princ William si je prislužil še en las-kav naziv.
Princ William si je prislužil še en las-kav naziv. FOTO: Profimedia
Najbolj zaželen moški na Tinderju našel ljubezen, to je njegova izbranka
Preberi še
Najbolj zaželen moški na Tinderju našel ljubezen, to je njegova izbranka

V povezavi z besedo seksi se je v iskalniku Google ime britanskega princa pojavilo kar 17,6-milijonkrat, kar je enkrat več kot ime drugouvrščenega. William je za seboj pustil imena, kot so nekdanji boksar Mike Tyson, igralec Jason Statham, pevec Pitbull in nekdanji košarkar Michael Jordan, ki so v tem vrstnem redu zasedli prva štiri mesta za njim. Na lestvici ne manjkata niti že omenjena Johnson in Willis, pa igralca Vin Diesel in John Travolta ter nekdanji boksar Floyd Mayweather. Raziskava je sicer dvignila kar nekaj obrvi in porodila nekaj zabavnih odzivov, tudi s strani zvezdnikov samih, saj je rezultat precej presenetljiv.

''How You Doin','' če parafraziramo Joeyja iz serije Prijatelji.
''How You Doin','' če parafraziramo Joeyja iz serije Prijatelji. FOTO: Profimedia
Zvezdniki in njihove nenavadne zahteve
Preberi še
Zvezdniki in njihove nenavadne zahteve

Pa še besedica o sami moški plešavosti – vzrokov zanjo je več – oz. androgeni alopeciji, kot ji pravimo strokovno. Ta je zelo pogost pojav, saj prizadene skoraj 50 odstotkov moških do 50. leta starosti, zato se zaradi izpadanja las ni treba posebej obremenjevati.

Dwayne Johnson ne manjka na lestvici, čeprav ni čisto pri vrhu.
Dwayne Johnson ne manjka na lestvici, čeprav ni čisto pri vrhu. FOTO: Instagram
To so zvezdnice z najbolj popolnimi prsmi
Preberi še
To so zvezdnice z najbolj popolnimi prsmi

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 497