Moskisvet.com
Monica Lewinsky

Seksi

Tako je danes videti najbolj slavna ljubica na svetu

E.R.
01. 03. 2024 04.00
0

Se spomnite Monice Lewinsky? V 90. letih prejšnjega stoletja je bila ljubica nekdanjega ameriškega predsednika Billa Clintona, zdaj pa je pokazala, kako je videti pri 51. letih.

Estrada

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Pred skoraj 30. leti je bila ljubica Billa Clintona , zdaj pa je  Monica Lewinsky objavila kolaž novih fotografij in pri 51. letih pokazala mladosten videz. Aktivistka in pisateljica je pozirala za novo kampanjo znamke Reformation, za katero stoji tudi organizacija vote.org.

Monica Lewinsky s kampanjo vabi ženske v Ameriki, naj se udeležijo prihajajočih predsedniških volitev in oddajo svoj glas 's stilom', pri čemer v ospredju ni njihova garderoba, temveč njihov odnos in pogum.

Monica Lewinsky razkrila najslabši karierni nasvet, ki ga je prejela
Preberi še
Monica Lewinsky razkrila najslabši karierni nasvet, ki ga je prejela

"Ženska, oblečena v to znamko, je opolnomočena ženska – in opolnomočena ženska uporablja svoj glas," je dejala v promociji kampanje "You've Got The Power". 

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Monica je v 90. letih prejšnjega stoletja delala za takratnega predsednika Billa Clintona, nato pa je leta 1995 pricurljalo v javnost njuno skrivno razmerje. Videvala sta se dve leti,  hrbet pa jima je čuvala tajnica. Po aferi so Monico premestili v zgradbo Pentagona, kjer se je zbližala s svojo 24-letno kolegico Lindo Tripp.

Razkrili skoraj 10 let varovano skrivnost!
Preberi še
Razkrili skoraj 10 let varovano skrivnost!

Izkazalo se je, da Linda ni bila njena prava prijateljica, saj je skrivaj posnela pogovore, v katerih Monica govori o svojem odnosu s predsednikom. Par je afero sprva zanikal, nato pa se je kot dokaz pojavila modra obleka, umazana s predsednikovo semensko tekočino. 

Zato je lepa igralka izgubila službo
Preberi še
Zato je lepa igralka izgubila službo

Pred tremi leti je Lewinskyjeva koproducirala dokumentarni film 15 Minutes of Shame, ki je raziskoval, kako spletno sramotenje in kultura odpovedi vpliva na ljudi, ki se soočajo s podobnimi težavami, kot se je nekoč ona.

Moškisvet.com e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?


 Vir: www.24sata.hr

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 369