Moskisvet.com
Catherine Zeta-Jones

Seksi

Michael Douglas ni mogel nehati zijati v kipeč dekolte svoje žene

M.S.
20. 02. 2023 05.00
1

Par se je nedavno pojavil na londonski premieri Douglasovega najnovejšega filma, Catherine Zeta-Jones pa je s svojo opravo in globokim dekoltejem navdušila tudi svojega moža, ki ni mogel umakniti pogleda s svoje žene.

Moškisvet.com e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?
Catherine-Zeta Jones je osupnila tudi moža.
Catherine-Zeta Jones je osupnila tudi moža. FOTO: Profimedia

Po spletu se širi fotografija Michaela Douglasa in njegove žene Catherine Zete-Jones, ki sta se skupaj pojavila na premieri filma Ant-Man in Osa: Kvantomanija, na kateri sloviti ameriški igralec zija v bujno oprsje svoje žene, ki je na dogodek prišla v dolgi modri obleki z globokim dekoltejem.

Mnogi njuni oboževalci so dejali, da je par videti zaljubljen kot prvi dan. Za Catherine in Michaela velja, da imata enega najtrdnejših zakonov v Hollywoodu, a tako kot vsak drug zakon je imel tudi njun svoje vzpone in padce. Leta 2013 sta se začasno ločila, da bi delala na njunem odnosu, osem mesecev pozneje sta se vrnila drug k drugemu. Poročila sta se sicer leta 2000 v newyorškem hotelu Plaza, le pet mesecev za tem, ko se je Douglas uradno ločil od svoje prve žene Diandre Luker. Tri mesece kasneje sta pozdravila svojega prvega otroka, sina Dylana. Leta 2003 sta dobila še hčerko Carys, medtem ko ima Douglas iz prejšnjega zakona še sina Camerona. Zakonca sta rojena na isti dan, to je 25. septembra, le da je Michael četrt stoletja starejši. Zvezda filma Prvinski nagon je danes namreč star že 78 let.

Takšna je najbolj seksi hokejska vratarka pod vso opremo
Preberi še
Takšna je najbolj seksi hokejska vratarka pod vso opremo

Spoznala sta se leta 1998 na filmskem festivalu v Franciji prek skupih prijateljev. Douglas je leta 2016 v pogovorni oddaji razkril njun neroden pogovor, ko sta se spoznala: "Po približno pol ure druženja sem ji rekel, da bom postal oče njenih otrok, ona pa je odvrnila: Veliko sem slišala o tebi, zato mislim, da je čas, da ti zaželim lahko noč.'' Kasneje ji je poslal rože in opravičilo in jo leta 1999 zaprosil za roko.

Najlepše ženske so rojene v tem znamenju
Preberi še
Najlepše ženske so rojene v tem znamenju

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 479