Moskisvet.com
Meg Ryan - lažni orgazem - 3

Seksi

Tako je danes videti zvezdnica romantičnih filmov, ki je poskrbela za najslavnejši lažni orgazem

M.S.
07. 11. 2023 05.00
0

Ameriška igralka Meg Ryan se zadnja leta le redko pojavlja v javnosti, nedavno pa se je po osmih letih vrnila na sceno, potem ko je posnela novo romantično komedijo.

Moškisvet.com e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Meg Ryan se je proslavila s številnimi vlogami, predvsem pa si jo bomo zapomnili po likih v romantičnih filmih. Nekdanja ljubljenka ameriškega občinstva se je pred leti načrtno umaknila iz igralskega sveta, saj je želela ugotoviti, kaj sploh je življenje. Svoj igralski debi je doživela v filmu 'Rich and Famous' iz leta 1981.

Kendall Jenner na zabavo kar v tangicah
Preberi še
Kendall Jenner na zabavo kar v tangicah
Tako je zgledala Mia Khalifa v srednji šoli
Preberi še
Tako je zgledala Mia Khalifa v srednji šoli

Njen zadnji film in tudi režijski debi je iz leta 2016, v filmu Ithaco pa je tudi nastopila. Trenutno dela na filmu What Happens Later. ''Karkoli si mislite, ljudje ne vedo veliko o vas. Predstavljajo si najboljše in najslabše. Ko ste ujeti v to, je res zanimivo, saj prejemate odzive, ki nimajo domala nobene povezave z vami, in druge, ki jih imajo,'' je pred leti o slavi dejala 61-letna Ryanova, ki je študirala novinarstvo in nikoli ni zares merila na igralsko kariero. Med letoma 1991 in 2001 je bila poročena z igralcem Dennisom Quaidom, s katerim ima tudi dva otroka. Za mnoge je najboljša igralka, ki nikoli ni prejela oskarja. Pred desetletji je poskrbela za verjetno najslavnejši lažni orgazem, in sicer v romantični komediji Ko je Harry srečal Sally.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.
Tako je danes videti Miša Novak, miss Slovenije 1998
Preberi še
Tako je danes videti Miša Novak, miss Slovenije 1998
Tako je danes videti nekoč prikupna Renée Zellweger
Preberi še
Tako je danes videti nekoč prikupna Renée Zellweger

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 369