Moskisvet.com
Operacija

Seksi

Med plastično operacijo umrla, a za to izvedela šele tedne kasneje

A.P.
23. 11. 2020 06.00
1

Britanka, ki je v Turčijo odletela na operacijo prsi, je kasneje ugotovila, da je med posegom umrla in bila oživljana, a ji tega tedaj ni povedal nihče od vpletenih.

47-letna Lisa MacDonald se je v Turčijo odpravila na plastično operacijo. Za 4.800 evrov so ji vstavili prsne vsadke, dvignili prsi in opravili liposukcijo, v paket pa sta bila vključena tudi sedemdnevno bivanje v hotelu v Istanbulu in povratna letalska karta. V Turčijo je Britanka prispela z 41-letno sestro Sasho, ki je tja priletela z istim namenom, le da so ji poleg tega odstranili še odvečno kožo na trebuhu. Kliniko Avrupamed, ki je ponujala poceni lepotne posege, sta sestri odkrili na Instagramu in pred tem povprašali bivše paciente o tamkajšnjih kirurgih, ki so jih vsi toplo priporočili. Kasneje se je izkazalo, da so bili vsi ti profili lažni.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.
Spoznajte dekle z najdebelejšimi sramnimi ustnicami na svetu
Preberi še
Spoznajte dekle z najdebelejšimi sramnimi ustnicami na svetu

Kot sta prispeli na lokacijo, ju je doletel šok, saj je bila klinika "hladna in temna", na tleh so bile položene rjuhe, na posteljo pa so ju privezali kar z vrvmi. Vse skupaj je delovalo kot iz nočne more. "Bilo je srhljivo, a se kljub temu nisva obrnili, saj sva za to nenazadnje drago plačali. Po posegu me je zelo bolel prsni koš – težko sem dihala. Dali so naju v majhno sobo in pustili tam. Dobili nisva nobenih tablet proti bolečinam, nobenih navodil, niti vode. Ker nisem mogla vstati iz postelje, sem urinirala kar v brisačo," je agonijo opisala Lisa. "Bruhala sem, a za mano ni počistil nihče. Prepričana sem bila, da bom umrla. Takrat še nisem vedela, da sem v resnici že."

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.
Ko sta otroka v šoli, starša snemata vroče filmčke
Preberi še
Ko sta otroka v šoli, starša snemata vroče filmčke

Po posegu so ji kirurgi zatrdili, da je njena bolečina nekaj običajnega. Kmalu za tem sta poklicali mamo, ki je zaposlena v bolnišnici, ta pa jima je po posvetu s kolegi svetovala, da čimprej odletita domov. Šest dni kasneje sta dobili dovoljenje s strani klinike, da lahko letita. Tri tedne po povratku v Veliko Britanijo se je Lisa zgrudila na svojem domu in v bolnišnici so ji razkrili, da je zbolela za sepso. Zdravniki so prav tako odkrili, da ima zlomljena rebra, kar je posledica oživljanja, potem ko je umrla med posegom v Turčiji. Dejali so ji, da ji je ostalo le še 12 ur življenja, če si ne da odstraniti prsnih vsadkov. Kasneje je ugotovila, da so tovrstni vsadki v Evropi prepovedani. Program Channel 4 je sicer pred časom ugotovil, da tovrstne klinike v Turčiji operirajo kot 'agencije' za neizkušene in nekvalificirane kirurge.

Ne boste verjeli, kako je ta lepotica videti danes
Preberi še
Ne boste verjeli, kako je ta lepotica videti danes

"Težko je verjeti, da sem med postopkom umrla in mi tega nihče ni povedal," je bila zgrožena Lisa. Predstavniki klinike so kasneje dejali, da ne morejo izdati podrobnih informacij o njeni obravnavi, a trdijo, da so zanjo lepo skrbeli. Dodali so še, da so vsakič odgovorili na njena vprašanja, ji večkrat pisali, a jim ni odgovorila.

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 492