Moskisvet.com
Loni Willison

Seksi

Nekoč slavna blondinka, danes najbolj slavna brezdomka in beračica: zvezdnica povsem neprepoznavna

M.S.
29. 06. 2023 05.00
2

Da slava in denar nista zagotovilo za srečno in lepo življenje, je dokaz nekdaj osupljivo lepa Loni Willison, ki je nekoč imela vse. Hollywood ji je jedel z roke, imela je sanjskega moškega, veliko denarja in hodila po rdeči preprogi, danes pa je Američanka, ki je nekoč krasila naslovnice številnih revij, že vrsto let brezdomka in brska po smeteh za hrano, spi na ulici in je ne bi več prepoznali, saj je daleč od nekdanje podobe modela in manekenke, ki je poziral predvsem v kopalkah.

Moškisvet.com e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?
Loni Willison in Jeremy Jackson v srečnih časih
Loni Willison in Jeremy Jackson v srečnih časih FOTO: Profimedia

Nekdanja manekenka Loni Willison je dolgo časa živela navidez popolno življenje. Za njo so vzdihovali številni moški po svetu, ujela je tudi hollywoodskega zvezdnika. A ti dnevi so že daleč za njo in danes 40-letna Loni je pristala na ulici, potem ko se je bila prisiljena izseliti iz najemniškega stanovanja v Los Angelesu, saj je po živčnem zlomu ostala brez službe in denarja za najemnino. ''Na koncu sem morala pustiti službo pomočnice plastičnega kirurga in nisem mogla trenirati ali skleniti posla v manekenstvu.'' 

Neustrašna znanstvenica s telesom boginje
Preberi še
Neustrašna znanstvenica s telesom boginje

Ko je leta 2016 pristala na cesti in postala brezdomka in beračica, se prvo leto ni umila, saj se je bala, da bi jo napadli in posilili. ''Bolj kot sem umazana, bolje je. Tudi smrad pripomore h temu, čeprav zdaj ne smrdim tako zelo. To dvoje pomaga," je pred leti dejala novinarjem Daily Maila, potem ko so jo izsledili na ulici in je bila že odvisna od metamfetaminov.

Takšna mačka je bila nekoč žena Pierca Brosnana – in še vedno je kljub zlobnim komentarjem
Preberi še
Takšna mačka je bila nekoč žena Pierca Brosnana – in še vedno je kljub zlobnim komentarjem

Odvisen je bil tudi njen nekdanji mož, igralec Jeremy Jackson, ki se ga kot mladega sina reševalca Mitcha Buchanona (David Hasselhoff) spomnimo iz serije Obalna straža – leta 2012 sta se poročila na kalifornijski plaži. Po dve burnih letih zakona, ki ga je v marsičem zaznamovala pijača, sta se avguta 2014 ločila – Jeremy naj bi jo davil in tepel, ji zlomil rebra, poškodoval vrat ipd., a ga ni tožila, je bil pa domneven napad povod za ločitev, potem ko je intervenirala policija. Jacksona so pri 19 letih aretirali zaradi proizvodnje metamfetaminov in je moral zaradi tega 90 dni preživeti za zapahi, večkrat pa je bil tudi na rehabilitaciji. Loni si po razvezi dva meseca ni opomogla. Začele so jo pestiti duševne težave, zapadla je v droge (metamfetamine je začela jemati na ulici), tu je bilo tudi nasilje kot posledica alkohola, kar jo je pahnilo v še globlje brezno. Njeno življenje je šlo od tu naprej samo še navzdol. Njen nekdanji si je medtem opomogel, je bil pa deležen hudih kritik svoje druge, tudi že nekdanje žene Cindy Kovacs. ''Nič ni storil. Zanj ni bila vredna nič. Ni mu bilo mar. Bilo je grozljivo in boleče,'' je sočustvovala z Loni, ki si je kmalu za tem, ko je pristala na cesti, postrigla lase.

Loni Willison je nekoč krasila številne naslovnice fitnes revij.
Loni Willison je nekoč krasila številne naslovnice fitnes revij. FOTO: Profimedia
Mlada mizarka, ki mizari zgolj v bikiniju
Preberi še
Mlada mizarka, ki mizari zgolj v bikiniju

Če so Loni nekoč krasili lepi dolgi blond lasje, danes te skriva pod kapo, njen nekoč popoln obraz pa je nezdravo koščen. Leta 2018 se je za njo izgubila vsaka sled, potem pa so jo vendarle izsledili omenjeni novinarji. Odklanja vsakršno pomoč. ''V redu sem. Nočem, da mi kdo pomaga. Sama se prav dobro znajdem. Imam vse, kar potrebujem.'' Pravi, da je na ulici vsega na pretek. Nekoč je bila prepričana, da je pod električno napetostjo in da je s tem uničila številne stavbe in naredila kaos v Hollywoodu, elektriko pa da ustavijo šele droge in da njenim težavam ne more pomagati nihče. Nekdanja manekenka še danes v smeteh išče ostanke hrane in se ne umiva po več mesecev, da čim bolj smrdi, da ostaja varna pred spolnimi zlorabami na ulici.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.
Tako je danes videti lepotica iz serije Beverly Hills
Preberi še
Tako je danes videti lepotica iz serije Beverly Hills

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 479