Moskisvet.com
Lolo Jones

Seksi

Seksi atletinja pri 40-ih še vedno devica

M.S.
19. 08. 2022 05.00
5

Lolo Jones je ameriška športnica, ki bolj kot z rezultati z atletskih stez pozornost vzbuja s podrobnostmi iz svojega zasebnega življenja. Že pred leti je razkrila, da želi v zakonski jarem vstopiti kot devica, klub temu da je danes stara že 40 let, pa vztraja pri svoji zaobljubi.

Moškisvet.com e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

"Biti devica je težje kot trdo trenirati za olimpijske igre," je ameriška atletinja Lolo Jones, ki že desetletje tekmuje tudi v bobu, dejala pri 29 letih in priznala, da je bilo to najtežja življenjska odločitev. "Moje devištvo je dar bodočemu možu. Seveda sem do zdaj dobila kar nekaj ponudb in imela kar nekaj izzivov. Fantje so mi govorili, da bom hitreje tekla, če bom seksala, jaz pa sem jim odgovarjala, da bom, če me omožijo."

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Atraktivna tekačica, ki je na olimpijskih igrah v Londonu v teku na 100 metrov z ovirami le za las ostala brez medalje, je po veroizpovedi kristjanka in želi v zakon vstopiti kot devica. Priznala je, da je srečo poizkusila z moškimi iz različnih družbenih sfer, tudi s športnimi kolegi, a se do zdaj nobena zveza ni izšla po njenih željah. "Odločena sem, da bom imela prvič spolne odnose šele, ko se bom poročila, a ne najdem pravega moškega," priznava Lolo.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

"Prepričana sem, da bo moj prvi seks odličen. Niti ne more biti drugačen, glede na to, da te izkušnje ne bom mogla primerjati," je prepričana Lolo, ki neuspešno išče svojega princa na belem konju, kljub temu da se je javno izpostavila in razkrila svoje prepričanje. A namesto tega, da bi ji bilo po priznanju lažje, se je zgodilo ravno nasprotno. "Ne vem, zakaj me bog še vedno ni blagoslovil z zakonom. Mnogi moški so mi všeč in so prepričani, da me lahko spremenijo, a ko jim postane jasno, da pred usodnim 'da' ne bova seksala, me zapustijo." Kljub temu se pobožna Lolo ne predaja, je pa priznala, da je bila to, da je o tem odprto spregovorila, napaka: "To je uničilo vse moje kasnejše zmenke." Nedavno je objavila posnetek o umetni oploditvi in o tem, da si želi ustvariti družino, zaradi česar se je odločila, da zamrzne svoja jajčeca. "Težko je biti ženska. Še kako se zavedamo tiktakanja biološke ure. Verjemite mi, da sem bila na zmenkih s fanti, ki so me spraševali, ali sploh lahko še imam otroke pri svojih letih – kot da je to moja edina 'vrednost'."

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

"Če si nekega dne želite otroke, lahko število še plodnih jajčec ugotovite tako, da opravite test," svetuje Lolo drugim ženskam. Zato ker še nima otrok, so jo poniževali, kritizirali, jo napeljevali k posvojitvi, zmerjali in se iz nje norčevali. "Velikokrat se norčujejo iz mene, ker sem se odločila, da pred poroko ne bom imela spolnih odnosov. Moški mi pišejo, da sem stara in da je z mano konec." Za uteho se obrača k Bogu. Kot pravi Sveto pismo: "Če nekaj prosiš v mojem imenu, bom to storil," puške v koruzo še ni vrgla Lolo, ki je večino kariere tekmovala v teku na 60 in 100 metrov z ovirami, je pa tudi članica ameriške bob ekipe. Ko je dobila mesto v reprezentanci, so se nanjo vsule obtožbe, da je v ekipo prišla zgolj zaradi svoje priljubljenosti oz. medijske prepoznavnosti in tako speljala mesto izkušenim tekmovalkam. "Sploh ne veste, koliko polen so mi zmetali pod noge," je dejala leta 2014. V mešani bob ekipi je že leta 2013 postala svetovna prvakinja, leta 2021 pa je dodala ta naslov še v ženskem paru. Pohvali se lahko tudi z naslovom svetovne dvoranske prvakinje v teku na 60 in 100 metrov z ovirami. Je ena redkih športnih "dvoživk", ki so sodelovale tako na letnih kot na zimskih olimpijskih igrah. Med drugim je nastopila tudi v resničnostnih šovih The Challenge, Zvezde plešejo in Big Brother slavnih.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.
Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

KOMENTARJI (5)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 369