Moskisvet.com
Vera Dijkmans

Seksi

Lepotica fanta išče prek obrazca – prijavilo se je že na tisoče snubcev

M.S.
01. 09. 2023 09.00
1

Vera Dijkmans se je odločila, da si fanta poišče na neobičajen način – s pomočjo obrazca.

Moškisvet.com e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

26-letna zvezdnica platforme za odrasle OnlyFans, Vera Dijkmans, ki je sita samskega življenja, a še nikoli bi bila v daljšem razmerju, skuša bodočega partnerja najti med kandidati, ki so izpolnilni njen formular, v katerem morajo snubci odgovoriti na zanjo ključna vprašanja. Na njen naslov je v samo 24 urah priromalo preko 3000 izpolnjenih obrazcev.

Moški mora med drugimi odgovoriti na vprašanja, kot so, ali še vedno živi s starši, ali je finančno neodvisen in ali si lasti avto. ''Nekaterim se zdi to čuden način, ampak odziv je pozitiven. Veliko je potencialnih kandidatov,'' pojasni Vera. ''V letu 2023 ni lahko hoditi na zmenke, zato želim že v štartu vedeti, če se ujemava.''

Kljub temu, da ima na tisoče snubcev, še vedno sprejema prijave, in čeravno atraktivna Nizozemka hrepeni po ljubezni, ne bo odstopala od svojih zahtev. ''Pripravljena sem se ustaliti in imeti resno zvezo. Mora biti zabaven, imeti dober okus za glasbo in lasten prihodek. Mora biti tudi zvest in imeti rad risanke.'' Eden od moških, ki ni ustrezal pogojem, je dejal, da sicer živi pri starših in nima avtomobila, zato pa ima dva čolna.

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 479