Moskisvet.com
Kristina Mandarina

Seksi

Kristina Mandarina: od simpatične mladenke do lutke

A.P.
02. 04. 2021 06.00
2

Kristina Penava oz. Kristina Mandarina, kot jo bolje poznamo, je pred slabima dvema letoma zablestela čez noč, potem ko je prodajala mandarine na obcestni stojnici blizu Zagreba in pritegnila pozornost moškega občinstva. Danes mlade, komaj 22-letne Zagrebčanke, skoraj ne prepoznamo več, saj je šla od tedaj velikokrat pod nož, operacija za videz mačjih oči, pa ji je pustil trajne posledice, zaradi česar je nedavno zlila gnev na kirurga, ki se je podpisal pod operacijo, in ga označila za mesarja, češ da jo je razmesaril.

Kristina Mandarina je zaslovela potem, ko je zaradi bujnega oprsja in simpatičnega videza očarala moške, ko je prodajala pretežno mandarine ob lokalni cesti. Kmalu so na njen naslov začele prihajati številne poslovne in tudi nespodobne ponudbe. Mlada Zagrebčanka, ki nikoli ni tajila lepotnih posegov, je s temi nadaljevala tudi po tem, ko je nenadejano postala znan obraz. Žal je šla z lepotnimi posegi tako daleč, da je danes videti povsem umetno. Ne le to. Pred dnevi je potožila nad brazgotinami, ki jih je na obrazu pustil kirurški poseg, s katerimi si je želel videz t. i. mačjih oči, po katerih med drugim slovi Melania Trump, nekdanje prva dama ZDA.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Po posegu za dvig obrvi so mladenki namreč ostale brazgotine, ki verjetno ne bodo nikoli izginile, za to pa krivi svojega ''mesarja'', kirurga, za katerega je naknadno ugotovila, da ima slab sloves. Dejala je namreč, da se ji je javilo več kot 500 deklet, ki ima z njim podobno negativno izkušnjo.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

''S tem živim že skoraj leto dni. Brazgotine so nastale med operacijo 'cat eyes'. Ne dovolite, da se to zgodi vam,'' je opozorila 'Mandarina' in dekletom položila na dušo, da se predhodno pozanimajo o slovesu kirurga, preden gredo pod nož. Dodala je, da ji za operativni poseg ta ni izdal ne računa, ne potrdila. ''Služi na račun svojih žrtev. Vozi najnovejši mercedes GLE, za katerega je zaslužil na račun naivnih žensk in prevar brez računa. On je mesar, ne pa zdravnik! Ženske so zaradi njega zaznamovane za celo življenje. Naredila bom vse, da jim ponudim podporo in pomoč," je svoj gnev na kirurga zlila na družbenem omrežju.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Kmalu za tem se je oglasil tudi ''zloglasni'' kirurg in predstavil še svojo plat zgodbe, ki krivdo za brazgotine pripisuje lahkomiselni Penavi. ''Čutim potrebo, da objasnim situacijo. Omenjena ni upoštevala priporočil po posegu, ampak se je že naslednji dan odpravila na snemanje resničnostnega šova. Po tovrstni operaciji priporočamo počitek, mirovanje in karseda malo naprezanja, pri tem pa je treba biti še dodatno pozoren na kožo na operiranih predelih,'' je pojasnil lepotni kirurg, ki je še dodal, da je skušal rešiti zadevo. ''Po nekaj dneh je prišla na kontrolo z odprto rano na obeh straneh, ki sem ju ponovno zašil. Ta poseg terja svoj davek. Vsekakor ni priporočljivo, da greš takoj za tem snemati oddajo. Želel bi še dodati, da je poseg plačala tretja stranka in da zaradi tega dotična ni prejela račun,'' je za Slobodno Dalmacijo še povedal kirurg in zatrdil, da ima priče, ki lahko potrdijo njegovo zgodbo. Kristina je nato zdravnika označila za lažnivca in dejala, da je pred odhodom v šov upoštevala navodila in sedem dni mirovala ter da ji je kirurg sam dal zeleno luč. Žogica je zdaj zopet na strani zdravnika ...

Kristina Mandarina, si to ti? Prodajalka sadja je danes neprepoznavna!
Preberi še
Kristina Mandarina, si to ti? Prodajalka sadja je danes neprepoznavna!

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 492