Moskisvet.com
Meghan Markle Afrika

Seksi

Kraljevski dekolte: Marklova tako globokega izreza še ni imela

A.P.
23. 09. 2019 15.43
2

Meghan Markel in princ Harry sta nedavno prispela v Južno Afrika, kamor sta se odpravila na svojo prvo skupno turnejo. Že prvi dan je Američanka navdušila z izbiro obleke, posebej pa je z njo pogrela moški del občinstva, saj v vlogi mamice še ni bila tako drzna.

Princ Harry ima na Južno Afriko prav poseben spomin, saj jo je prvič obiskal s svojo pokojno mamo princeso Diano, zato ni presenečenje, da je turneja posvečena waleški princesi, ki je črno celino naravnost oboževala in je veliko naredila za tamkajšnje prebivalstvo, ki jo je hitro vzelo za svojo.

Malo manj je za svojo britansko ljudstvo vzelo Harryjevo srčno izbranko Meghan Markle, ki pa se ne pusti zmesti in nekaj mesecev po porodu naravnost blesti. Že prvi dan izleta v ''južne kraje'' je navdušila – moški del populacije predvsem z izbiro obleke z globokih V-izrezom, ki jo je izbrala za obisk ženskega zavetišča.

To je vroča blondinka, ki je hipnotizirala moške na tekmi SP v košarki
Preberi še
To je vroča blondinka, ki je hipnotizirala moške na tekmi SP v košarki

Marklova in Harry se bosta v Južni Afriki zavzemala predvsem za pravice žensk, obolele s HIV-om, za tiste z duševnimi motnjami in za varovanje okolja. Na njuno prvo skupno turnejo sta krenila s prvorojencem Archiejem, v Afriki pa se bo družina Sussex mudila 10 dni. Kraljevi parček ima sporedu kar 90 uradnih srečanj.

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 470