Moskisvet.com
Kelly Brooke

Seksi

Tehta skoraj 100 kilogramov, a je pravi magnet za moške

E.R.
22. 05. 2024 01.30
1

Lepotica tehta skoraj 100 kilogramov, njeno telo pa je označeno za najbolj idealno na svetu. Včasih, ko je bila suha, so se je moški izogibali, danes pa se jim ob pogledu nanjo meša.

Erotika

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Kelly Brook je bila razglašena za žensko z najbolj idealnim telesom in popolnimi proporci, leta 2005 pa je bila na vrhu lestvice najbolj seksi žensk revije FHM. Poleg tega se je Kelly uvrstila med prvih deset večkrat kot katera koli druga tekmovalka. Preden so jo razglasili za žensko z najbolj idealnim telesom, je imela Kelly linijo, po kateri je hrepenelo veliko žensk.

A šele ko se je zredila, je začela prejemati komplimente, moški po vsem svetu pa so začeli noreti za njo, piše Stil.rs.

"Vedno pravim, da bi morala imeti rada svoje telo zdaj, ker si ga bom želela čez deset let," je nekoč povedala Kelly in dodala:

To je ženska s popolnim telesom, ki rada skače med rjuhe
Preberi še
To je ženska s popolnim telesom, ki rada skače med rjuhe

"Tudi, ko sem bila veliko bolj suha, nisem mislila, da sem dovolj dobra. To vedno misliš, ko si mlajši. Najboljši del staranja je, da vse te negotovosti enostavno izginejo. Razmišljaš izven svojih okvirjev in nisi več tako obseden sam s seboj ali egocentričen. Trenutno se ne obremenjujem s trebuhom, ki mi visi nad kavbojkami."

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Raziskava, opravljena v Teksasu, je pokazala, da ima s svojim popolnim telesom indeks telesne mase 18,85, idealno razmerje prsi-pas-boki pa naj bi bilo 99-63-91 centimetrov, čemur povsem ustrezajo tudi mere slavne lepotice.

Seksi golfistka hrvaških korenin buri domišljijo s svojim bujnim oprsjem
Preberi še
Seksi golfistka hrvaških korenin buri domišljijo s svojim bujnim oprsjem

"Ko greste skozi faze in težka obdobja v življenju, to vpliva tudi na vašo prehrano. Najbolj nesrečna sem bila, ko sem bila najbolj suha," je priznala. Ne skriva pa, da se je njena samozavest izboljšala, odkar je poročena z Jeremyjem Parisijem.

"Ni naključje, da sem najbolj srečna v svojem telesu zdaj, ko sem poročena, ko počnem, kar imam rada, z ljudmi, ki jih imam rada, ko sem malo starejša in zrelejša in ko je nasploh vse dobro v moji družini in vsi so zdravi," je zaključila.

To je lepotica, ki je omrežila najbolj zaželenega samca na svetu
Preberi še
To je lepotica, ki je omrežila najbolj zaželenega samca na svetu

Kelly Brook je z Jeremyjem Parisijem, italijanskim manekenom in igralcem, ki je od nje pet let mlajši, srečno poročena od julija 2022. Znana pa je tudi po tem, da je bila v razmerju s številnimi hollywoodskimi obrazi, med katerimi najbolj izstopata Jason Statham in Billy Zane.

Na VOYO si lahko ogledate kriminalno akcijo Joker, v kateri je Jason Statham nastopil v glavni vlogi.

Moškisvet.com e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Vir: story.hr

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 479