SEKSI

Katie Price ne potrebuje več hlačk, namesto njih ima zdaj tetovažo

M.S.
16.03.2023, 7:00
0
Britanska starleta Katie Price si je omislila nov zanimiv modni dodatek za telo.

Za ogled vsebine z družbenih omrežij omogoči piškotke družbenih omrežij.
Omogoči piškotke

Britanska resničnostna zvezdnica in nekdanja manekenka Katie Price, ki gre pod nož skoraj tako pogosto kot navadni smrtniki v trgovino z živili, si je omislila novo tetovažo. Med dopustovanjem na Tajskem si je namreč dala narisati tangice.

PREBERI ŠE
Tako je danes videti eksotična igralka, ki se je pred 20 leti povsem razgalila

Telo Katie Price je sicer že polno drugih tetovaž – na kolenu ima izpisano ''družina'', kar je posvetilo njeni na smrt bolni mami Amy –, britanska starleta pa si je nedavno znova dala povečati prsi, in sicer že šestnajstič! 44-letna britanska televizijska zvezdnica, ki je pravi magnet za drame, je leta 2021 svojega najstarejšega sina Harveyja (20) – ta se ji je rodil v razmerju z nekdanjim nogometašem Dwightom Yorkom – dala v polno oskrbo posebnemu zavodu. Harvey namreč trpi za številnimi zdravstvenimi težavami, predvsem na račun prekomerne teže. Boleha za Prader-Willijevim sindromom, zaradi česar je delno slep in tudi čustveno nestabilen. Poleg njega ima Katie še štiri otroke.

PREBERI ŠE
Neverjetna preobrazba: od suhljate mame do fitnes boginje pri 42

Katie Price je bila do zdaj trikrat poročena, in sicer s Petom Andrejem,  Alexom Reidom in nazadnje še s Kieranom Haylerjem. Leta 2022 je šla nekdanja pevka po stopinjah številnih, ki služijo na račun svojega telesa in se je pridružila platformi za odrasle OnlyFans.

PREBERI ŠE
Slovenska resničnostna zvezdnica podlegla estetskim popravkom