Moskisvet.com
Julia Fox

Seksi

Zaradi nizkega pasu si je morala pobriti intimni predel

M.S.
27. 07. 2022 05.00
1

Julia Fox, ki se je na naslovnice prebila, ko je bila kratek čas v romantičnem razmerju z raperjem Kanyejem Westom, tudi po ugasli romanci ve, kako pritegniti pozornost – pogosto na račun svojega drznega videza oz. izbire garderobe. Tokrat ni bilo nič drugače, s hlačami pa je za marsikoga prestopila mejo dobrega okusa.

Moškisvet.com e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Ameriška igralka Julia Fox ve, kako ostati zanimiva za medije, za kar ne potrebuje slavnega fanta. Te dni je hlačam z nizkim pasom, pod katere se je podpisala modna oblikovalka Liza Keane, dala povsem novo dimenzijo. Zaradi hlač, ki premorejo zgolj en gumb, si je morala 32-letnica, kot je priznala na Instagramu, dodatno pobriti intimni predel, preden je stopila na ulice New Yorka, da ni pokazala več, kot je želela. Foxova je sicer znana po tem, da premika oz. preizkuša meje.

Atraktivna MMA borka iz Poljske, ob kateri se moškim zašibijo kolena
Preberi še
Atraktivna MMA borka iz Poljske, ob kateri se moškim zašibijo kolena

Ne le hlače z nizkim pasom spredaj, tudi z izbiro zgornjega dela ni veliko prepustila domišljiji, saj jih je pospremil zgolj in samo zgornji del bikinija. Na kritike se je odzvala z besedami, da "življenje ni zgolj zasledovanje nedosegljivih lepotnih standardov, ki jih name projecirajo negotovi zvezdniki, da bi zadovoljila moške", pravi igralka, ki slovi po drznem in včasih že kar vulgarnem videzu, in da tisti, ki je ne razume, je "umsko len".

Tako je Mia Khalifa videti danes
Preberi še
Tako je Mia Khalifa videti danes
Dobiva grde poglede mamic, ker je prevroča, da bi hčerko oddala v vrtec
Preberi še
Dobiva grde poglede mamic, ker je prevroča, da bi hčerko oddala v vrtec

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 369