Moskisvet.com
Evelina Sendahlolson

Seksi

Je to razlog, da ženske nosijo tangice?

M.S.
02. 12. 2019 12.00
5

Splet je poln čudnih teorij in ta definitivno sodi mednje. Pa drži? Študentka trdi, da tangice niso namenjene zgolj temu, da zadnjica dobro izpade, pač pa imajo en sila praktičen učinek.

Če rigne ali na glas prdne moški, to ni nič takega, za ženske pa se to ne spodobi. So zato nastale tangice? Če verjamemo teoriji Eveline Stendahlolson, potem je odgovor 'da'.

Obamova mlajša hčerka je postala prava bomba
Preberi še
Obamova mlajša hčerka je postala prava bomba

Tangice morda niso najbolj udoben kos ženskega spodnjega perila, toda vsi dobro vemo, da so ženske pripravljene za lepoto potrpeti. Po besedah Evaline pa imajo poleg estetskega tangice tudi praktičen učinek in prav zaradi tega naj bi jih nosile nekatere. Bile naj bi namreč ''dušilec'' za glasne vetrove in omogočale, da to ženske (in nekateri moški) opravijo neslišno.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

V svojem posnetku amaterska strokovnjakinja za vetrove (smeh) s prsti demonstrira učinek tangic na vetrove. ''Veliko moških pravi, da ženske nosijo tangice zgolj zato, da njihova zadnjica izpade dobro. To je seveda dober razlog, a ni edini. Verjetno ne veste, da jih med predavanji vseskozi 'spuščam' in nihče nikoli ne ve, saj so neslišni,'' se je bahala.

KOMENTARJI (5)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 376