Moskisvet.com
harrison ford

Seksi

Ta kolegica se mu zdi najbolj seksi, stara pa je 77 let

E.R.
06. 04. 2024 02.00
0

Harrison Ford je razkril, da se mu izmed vseh prijateljic zdi najbolj privlačna 77-letna igralka, ki se nikoli ni poslužila lepotnih posegov.

Estrada

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Harrison Ford (80) je že dolga leta dober prijatelj s Helen Mirren (77), po dolgih letih pa sta imela znova priložnost sodelovati skupaj. Igralec je v začetku leta dejal, da je Helen še vedno vroča, in pohvalil njene igralske sposobnosti, Helen pa mu ni ostala dolžna.

Po zvezdniku poimenovali novo odkrito živalsko vrsto
Preberi še
Po zvezdniku poimenovali novo odkrito živalsko vrsto

Povedala je, da znova uživa z njim na snemanju in da hollywoodske legende slava z leti ni spremenila.  "Veliko me je naučil. Je profesionalen, previden in skrivnosten, jaz pa sem hkrati fascinirana in prestrašena," je rekla. 

Harrison Ford in Helen Mirren
Harrison Ford in Helen Mirren FOTO: Profimeda

"Mislim, da je ključni element, zaradi katerega je tudi postal legenda, to, kakšen je, in tak bo vedno ostal. Da ti občutek, da je človek, ki bi ga lahko poklical, če bi tvoj avto obstal v jarku, in človek, ki bi popolnoma razumel vznemirjenost zaradi smrti  mačke in bi jokal s tabo," je še pojasnila Helen in dodala, da je pravi frajer.

Tom Cruise razkril, kaj si želi početi vsaj še 20 let
Preberi še
Tom Cruise razkril, kaj si želi početi vsaj še 20 let

Moškisvet.com e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Helen Mirren boste lahko nocoj, 6. aprila, ujeli tudi na POP TV, kjer bo ob 22.20 predvajan film Dober lažnivec (Good Liar), v katerem je nastopila v glavni vlogi. Gre za napet triler o prevarantu in ovdoveli bogatašinji, ki se zapleteta v nevarno igro mačke in miši. Okoreli stari prevarant Roy Courtnay vrže oko na novo žrtev: nedavno ovdovelo, premožno Betty McLeish. Že od prvega srečanja jo začne Roy mrežiti s svojimi običajnimi manipulacijami in lažmi, Betty pa se zdi prevzeta od šarmantnega starega kavalirja in med njima se začne uglajena romanca. Ampak kar naj bi bila še ena goljufija, se nazadnje sprevrže v igro mačke in miši. Zahrbtne prevare bodo oba pahnile na minsko polje nevarnosti, spletk in izdaj, ki oba protagonista povezuje še iz njune daljne preteklosti.

Samo enkrat v življenju je obžalovala, da ni postala mati
Preberi še
Samo enkrat v življenju je obžalovala, da ni postala mati

Vir: www.24sata.hr

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 400