Moskisvet.com
Grelka fest 2021

Seksi

Gola zabava: zaključek smučarske sezone v bikinkah

A.P.
20. 04. 2021 06.00
0

Grelka fest velja za verjetno najbolj vročo zabavo na snegu. Na smučišču Šeregeš je kljub pandemiji koronavirusa potekal tudi letos. Še enkrat več je bila edina omejitev za obiskovalce, da se po beli strmini spustijo v eno- ali dvodelnih kopalkah.

Če je večino letošnje smučarske sezone ustavil koronavirus, pa ta ni odnesel ruskega ''golega'' smučarskega praznika Grelka fest, ki vsako leto poteka v regiji Kemerovo v Sibiriji, kjer je bilo nekoč bogato nahajališče železa, in je nedavno ponudil obilico gole kože na belih strminah tamkajšnjega smučišča v zimsko-športnem središču Šeregeš, ki velja za pravi smučarsko-deskarski raj.

profimedia 0606109930
profimedia 0606109930 FOTO: Profimedia

V času festivala so se lahko smučarji po spustili podali le v kopalkah ali kostumu.

X Games: ekstremni vrhunec letošnje zime
Preberi še
X Games: ekstremni vrhunec letošnje zime

V tem času so temperature tudi tu že spomladanske in dosegajo do 15 stopinj Celzija, zato večina ne zmrzuje, glavna nevarnost za gole smučarje pa tako niso ozebline, ampak prej opekline, čeravno letos sončnih žarkov ni bilo v izobilju. Poleg tega je na festivalu tradicionalno potekal tudi lepotni izbor za miss Šeregeša, prav tako tekmovanje v preskakovanju ''luže''. Kljub pandemiji koronavirusa pa po fotografijah sodeč ljudi ni preveč skrbelo za njihovo zdravje, saj o maskah ni ne duha ne sluha. Zato pa se je na smučišču paslo veliko radovednežev, ki so imeli tudi letos kaj videti na 500 metrih proge.

Lepe in smrtonosne: seksi vojakinje, ki so dobro videti v uniformi in brez nje
Preberi še
Lepe in smrtonosne: seksi vojakinje, ki so dobro videti v uniformi in brez nje

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 497