SEKSI

Drzna in komaj polnoletna hči Heidi Klum le malo prepustila domišljiji

M.S.
17.03.2023, 6:00
0
Hčerka nemške manekenke Heidi Klum Leni Klum se je pred leti znašla na udaru kritik, potem ko so jo obtožili, da dela za svoja leta neprimerne stvari. Nazadnje je pred meseci z mamo, ki je pogosto pozirala gola, koketivno pozirala v zapeljivem spodnjem perilu za priznano znamko ženskega spodnjega perila.

Leni Klum je le malo prepustila domišlji na fotografiji, ki jo je objavila njena maskerka Ash Kolm.
Leni Klum je le malo prepustila domišlji na fotografiji, ki jo je objavila njena maskerka Ash Kolm./ FOTO: Instagram

Komaj 18-letna Leni Klum, hčerka nekdanjega supermodela Heidi Klum in pevca Seala – ta jo je po poroki s Heidi posvojil, njen biološki oče je namreč italijanski poslovnež in ženskar Flavio Briatore – gre po stopinjah svoje slavne mame in je vse bolj drzna v svojih objavah na družbenih omrežjih. Tokrat lahko dvojnico Heidi Klum vidimo v domala goli izdaji, saj ima na sebi le odpete kavbojke. ''Z mamo naju druži ljubezen do iste stvari,'' pove Leni, ki ne zanika, da ji je status nepo otroka pomagal pri zagonu modne kariere. ''To je dejstvo – moji starši so pač slavni. Imela sem pomoč in se zavedam, da bi si mnogi želeli izhodišče, kot sem ga imela jaz,'' pojasni Leni, ki je kot model debitirala pri 16 letih, ko se je z mamo pojavila na naslovnici nemške izdaje revije Vogue. ''Hvaležna sem za to, kar mi je omogočila mama, a zdaj sama trdo delam za to,'' je nedavno dejala za revijo Flaunt, za katero je pozirala brez hlačk.

PREBERI ŠE
Najlepša tenisačica nima prijateljic v karavani, zato pa hordo oboževalcev, ki obožujejo njeno telo

PREBERI ŠE
Tako je 30 let kasneje videti igralka iz Dosjejev X, ki je na oskarjih leta 2001 pokazala preveč

Njena 49-letna mama, ki je danes poročena z glasbenikom skupine Tokio Hotel Tomom Kaulitzem, ta je na oskarjih presenetil z bizarno rumeno obleko, pravi, da je zelo ponosna na svojo hčerko, ki da že danes uspešno krmari med karierami, zaenkrat med kariero modela in študentke notranjega oblikovanja. 18-letnica trenutno ne živi razkošnega življenja, saj si stanovanje, kot se za študenta spodobi, deli s cimro. Klumova ima poleg Leni še sinova Henryja Güntherja in Johana Rileyja ter hčerko Lou Sulola, ki so se ji rodili v propadlem zakonu s Sealom, s katerim Leni ostaja v tesnem stiku tudi po ločitvi staršev leta 2014. Sama je že nekaj časa v razmerju z mladim ameriškim hokejistom Arisom Rachevskym.

PREBERI ŠE
Katie Price ne potrebuje več hlačk, namesto njih ima zdaj tetovažo