Moskisvet.com
Mercela Iglesias

Seksi

Do orgazma z umom – lepotica, ki trdi, da se lahko do vrhunca privede brez dotikov

A.P.
08. 06. 2021 06.00
1

Še več. Podjetna Marcela Iglesias ne le trdi, da lahko doseže vrhunec samo z mislijo, ampak da ji je tovrstni vrhunec ljubši, kot tisti, ki ga doseže s seksom.

Basistka skupine Måneskin razvnema strasti
Preberi še
Basistka skupine Måneskin razvnema strasti

44-letna samooklicana ''kraljica Hollywooda'', za kar se ima Marcela Iglesias, je na družbenem omrežju razkrila, da se raje privede do vrhunca z mislijo kot s spolnimi odnosi. Atraktivna podjetnica iz Los Angelesa se je v želji po intenzivnejšem orgazmu odpovedala alkoholu in mesu ter šla skozi proces ''razstrupljanja uma''. Danes je tako zelo v stiku s svojim telesom, da lahko orgazem doseže na ukaz in jo tovrstni vrhunec zadovolji bolj kot klasičen orgazem.

Atraktivna Američanka zna pritegniti pozornost.
Atraktivna Američanka zna pritegniti pozornost. FOTO: Profimedia

Orgazem z mislijo seksi mamica doživi tako, da ''stimulira epifizo'' – majhno endokrino žlezo v možganih – ki tvori hormone, ki nadzorujejo naše razpoloženje. Trdi, da jo bolj stimulira um in da ne potrebuje fizičnih stikov, da postane vzburjena. ''Vzdušje je seveda še kako pomembno, a je moj um tisti, nadzoruje situacijo. Z mislimi se lahko preselim kamorkoli. Najraje pustim domišljiji prosto pot, ko se vozim ob obali Los Angeles v svojem superšportniku. Še dodatno me stimulirajo glasba in zvoki morja, ob katerih se mi v glavi predvajajo najrazličnejši scenariji.'' Marcela dodaja, je bila sicer vedno spolno zadoščena, da pa, odkar se zadovoljuje z mislimi, dosega vrhunce kot še nikoli. Delno je za to kriva tudi operacija z lastno plazmo v genitalije (PRP), zaradi česar je njen spolni organ bolj občutljiv.

V svojem superšportniku se najraje prepusti domišljiji.
V svojem superšportniku se najraje prepusti domišljiji. FOTO: Profimedia
Kdo je vroča vplivnica, ki ljubi problematičnega Tomića
Preberi še
Kdo je vroča vplivnica, ki ljubi problematičnega Tomića

Kljub temu, da ženske doživljajo orgazem odkar pomnimo, je ta še vedno do neke mere misteriozen, saj si znanstveniki še vedno belijo glavo s tem, kaj ga v resnici povzroči. Pred leti je, podobno kot Marcela Iglesias, že pevka Lady Gaga dejala, da se lahko do vrhunca privede zgolj z mislimi in brez kakršnega koli fizičnega stika. Ameriška glasbenica v tem seveda ni osamljena.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Znanstvena razlaga mentalnega orgazma je, da center v ženskih možganih, ki je povezan z vrhuncem, deluje enako takrat, ko se ženska sama mentalno pripravi do vrhunca, kot ko do orgazma pride na konvencionalen način. Kako se do vrhunca privedejo z mislili, je različen od ženske do ženske, saj nekatere uporabljajo kombinacijo vaj dihanja in sanjarjenja, medtem ko druge vaje medeničnega dna in domišljijo. Orgazem torej ni odvisen samo od telesa in fizičnega odziva, ampak so pri spolnosti ključne tudi misli, kar je dobra novica za vse, ki le stežka doživijo vrhunec. Veliko je namreč v glavi.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.
V takšno lepotico je zrasla hčerka Jureta Koširja
Preberi še
V takšno lepotico je zrasla hčerka Jureta Koširja
Marcela ni prav nič sramežljiva niti na javnem kraju.
Marcela ni prav nič sramežljiva niti na javnem kraju. FOTO: Profimedia
Takšna je najbolj seksi biatlonka pod kombinezonom
Preberi še
Takšna je najbolj seksi biatlonka pod kombinezonom

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 497