SEKSI

Denise Dame bo učiteljica: Ustanavlja šolo za ''sponzoruše''

M.S.
19.09.2022, 10:00
0
Denise Dame, ki se je v srbskem resničnostnem šovu Zadruga 5 pred kamero predajala strastem, zaslovela pa kot 'Gucci' Korošica s sloganom ''Kupi mi Gucci'', v kratkem odpira šolo za ''sponzoruše''. Ali gre za marketinški trik ali ima Denis s tem resne namene, bo pokazal čas.

Za ogled vsebine z družbenih omrežij omogoči piškotke družbenih omrežij.
Omogoči piškotke

Kot je pojasnila ena najbolj znanih Slovenk na Balkanu in kraljica škandalov Denis Dame, se je otvoritev spletne šole za 'sponzoruše' zaradi birokratskih zadev rahlo zamaknila (prvotno naj bi se začela 1. septembra), rezervirana pa bo za vse, le za heteroseksualne moške ne. Za te pravi, naj si poiščejo službo.

Za ogled vsebine z družbenih omrežij omogoči piškotke družbenih omrežij.
Omogoči piškotke

Kot zatrjuje ekstravagantna Denis Dame, prihaja iz revne družine in je bila kot otrok skromno oblečena in zato zasmehovana, kar pa naj bi bila po navedbah prič izmišljotina, pa tudi, da se je srbščine naučila zgolj v mesecu dni.

PREBERI ŠE
Z mikrofonom med jahtami iskala ''sugar daddyja''

Starleta, ki je nekoč v pekarni prodajala burek, je svoj videz dobro unovčila in se preselila v tujino (trenutno biva v Beogradu), ne skriva, da ima rada bogate moške, ki jo lahko preživljajo. Da je v iskanju takšnih moških prava mojstrica, ni skrivnost, zdaj pa bo to svoje znanje – kako osvojiti premožnega sponzorja – prenašala na druge. ''Kmalu odpiram spletno šolo za 'sponzoruše','' sporoča atraktivna Korošica. Da gre za nišo, ki jo velja izkoristiti, priča posnetek mlade Nemke, ki je z mikrofonom v roki po Monaku iskala 'sugar daddyja', torej starejšega moškega, s katerim se lahko tako ali drugače okoristi v zameno za svoje telo. Svoje učence bo Denis učila veščin 'sugar bejb', kako poiskati bogate sponzorje in se prepričati, ali imajo dovolj denarja na računu.

Za ogled vsebine z družbenih omrežij omogoči piškotke družbenih omrežij.
Omogoči piškotke