SEKSI

Pevke v tako vitki izdaji že dolgo nismo videli

M.S.
16.03.2023, 9:00
0
Pevka Demi Lovato se že vrsto let ubada z odvečnimi kilogrami in se je v preteklosti že večkrat močno zredila in nato precej dramatično shujšala. Te dni je znova navdušila z zelo vitko linijo.

Za ogled vsebine z družbenih omrežij omogoči piškotke družbenih omrežij.
Omogoči piškotke

30-letna pop pevka in nekdanja Disneyjeva zvezdnica Demi Lovato znova navdušuje z vitko linijo, potem ko še naprej bije nenehno bitko s kilogrami. V beli obleki je navdušila na modni reviji prestižne modne znamke Hugo Boss.

PREBERI ŠE
Tako je danes videti eksotična igralka, ki se je pred 20 leti povsem razgalila

Pevka je pred dvema letoma sporočila, da je panseksualka in nebinarna oseba, kar pomeni, da se ne dojema ne kot ženska in ne kot moški. ''S ponosom vas obveščam, da se opredeljujem kot nebinarna oseba. Svoje zaimke bom uradno spremenila v oni/jih/jim/njim/njih,"  je zapisala leta 2021.

Lovatova je svojo kariero začela kot Disneyjeva zvezda, a se je z leti, kot marsikatera otroška zvezda, navlekla številnih slabih navad. Med drugim jo je breme slave privedlo do samopoškodovanja (rezanje) in motenj hranjenja (bulimija in anoreksija), kar je bila posledica nizke samopodobe in bipolarne motnje, ki so ji jo odkrili pri 22 letih, ko je šla na zdravljenje odvisnosti od drog. To jo je večkrat tudi pahnilo v odvisnosti od alkohola in drog ter skoraj stalo življenja, potem ko se je leta 2018 skoraj predozirala. Pri petnajstih je bila posiljena – devištvo je izgubila s posilstvom in ker je osebo nato pogosto videvala, je nehala jesti in se s travmo spopadala še na druge nezdrave načine – in leta 2018 spolno napadena, napadalec pa je bil njen oskrbovalec z mamili, ki jo je pustil umreti. Zaradi predoziranje je utrpela tri možganske kapi in infarkt. Moški, ki jo je oskrboval z mamili, je bil prav tako pod vplivom drog in je zapustil njeno stanovanje, ker je mislil, da je mrtva. ''Ko so me našli, sem bila gola in modra. Dejansko me je pustil, da umrem, pred tem pa me zlorabil. Ko sem se prebudila v bolnišnici, so me vprašali, če sva imela sporazumen seks. Prikazal se mi je prizor, ko je bil na meni. Odgovorila se z 'da'. Šele čez mesec dni sem se zavedala, da nisem bila niti približno v stanju, da bi lahko privolila v karkoli.''

 

PREBERI ŠE
Katie Price ne potrebuje več hlačk, namesto njih ima zdaj tetovažo

Svoj prvenec Don't Forget je Lovatova izdala leta 2008, pri rosnih 16 letih. Pri osemnajstih se je že zdravila zaradi odvisnosti. Z alkoholom in drogo se je spoznala v srednji šoli. "Ko sem prvič poskusila kokain, sem izgubila nadzor. Moje oče je bil odvisnik in alkoholik, in očitno sem ves čas iskala tisto, kar je on našel v drogi in alkoholu. To ga je izpopolnjevalo in je to izbral celo namesto lastne družine," je pred leti dejala pevka, ki je bila vedno zelo iskrena in svojih osebnih bitk nikoli tajila ali skrivala pred radovedno javnostjo. "Bodisi sem hrepenela po drogah ali pa sem jih jemala. Z mano ni bilo lahko delati. Ko se ozrem nazaj, me je sram, saj vem, kakšna oseba sem bila," je še dejala pevka, ki je trenutno v razmerju z glasbenikom Jutesom (Jordan Lutes), ki ji je pomagal tudi posneti zadnji, že peti album Holy Fvck, ki ga je izdala lani in vsebuje pop-punk glasbo.

PREBERI ŠE
Neverjetna preobrazba: od suhljate mame do fitnes boginje pri 42