Moskisvet.com
Ashley Graham

Seksi

Če bi Grahamova pred Granta stopila takšna, ta zagotovo ne bi bil tako ravnodušen

M.S.
15. 03. 2023 13.00
0

Letošnje oskarje je med drugim letos zaznamoval bizaren intervju manekenke za močnejše postave in voditeljice Ashley Graham ter igralca Hugha Granta. Ta se je medtem že odzvala na muhasto obnašanje Britanca, če pa bi se pred njim pojavila taka, kot se je dan za tem fotografirala doma, bi bilo zagotovo drugače.

Moškisvet.com e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Ashley Graham ni strah pokazati gole kože in to je še enkrat več dokazala, ko se je kmalu po oskarjih, kjer je nastopala v vlogi voditeljice, fotografirala v Evinem kostumu. Če bi Američanka takšna stopila pred Hugha Granta, ta verjetno ne bi ostal tako ravnodušen kot v nedeljo, ko je veliki ženskar na njena vprašanja odgovarjal telegrafsko.

Lepa igralka na oskarjih le malo prepustila domišljiji
Preberi še
Lepa igralka na oskarjih le malo prepustila domišljiji

Gledalci so bili nad njegovim obnašanjem naravnost zgroženi in so bili mnenja, da bi morala dobiti Grahamova, ki je navdih za številne ženske širom sveta, častnega oskarja, ker je stoično prenašala zvezdnika, ki mu je bilo odgovarjanje na njena vprašanja več kot očitno odveč. Na vprašanje novinarja, ali mu je kaj zamerila njegovo obnašanje, je dejala: "Mama me je vedno učila, da si do ljudi tako ljubezniv, da to že škodi."

Na oskarjih so vsi gledali samo Evo Longoria
Preberi še
Na oskarjih so vsi gledali samo Evo Longoria

Mnogi so bili tudi kritični do njene gole fotografije, češ da uspešni ženski tega res ni treba početi, drugi pa so se spraševali, če ji je padla priljubljenost.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.
Tako je danes videti igralka iz serije Midve z mamo
Preberi še
Tako je danes videti igralka iz serije Midve z mamo

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 497