moskisvet
SEKSI

Briatore ujel pol stoletja mlajšo študentko

04.11.2019, 14:36
18
Slovitega Flavia Briatoreja so od nekdaj obkrožale lepotice. Nekdanji šef moštva Renault pri formuli ena se je zdaj ogrel za pol stoletja mlajšo študentko.

Flavio Briatore je bil redno v družbi lepih žensk, posteljo pa so mu grele številne manekenke. Čeprav ima danes že zavidljivih 69 let, pa ne kaže pretiranih znakov staranja in se ob pogledu nanj zašibijo kolena številnih mladih žensk.

PREBERI ŠE
Vroča chefinja, ki kuha zgolj v predpasniku

Flavio, ki rad leta s cveta na cvet – med letoma 2008 in 2017 je bil poročen s 30 let mlajšo Elisabetto Gregoraci, s katero imata sina Nathan Falco (2010) – je tako zdaj ujel 20-letno študentko, ki je od njega mlajša kar 49 let! Iz veze z manekenko Heidi Klum, s katero se je spentljal leta 2003, ima Briatore hčerko Heleno. Osvojil je tudi srce črne gazele Naomi Campbell.

Za prikaz vsebine je potrebno omogočite piškotke družbenih omrežij.
Omogoči piškotke

PREBERI ŠE
Najbolj vroča Slovenka postala ''zajčica'' kralja Instagrama

Benedetta Bossi v Milanu študira pravo in se ni proslavila v šovbiznisu, zato so bili mediji presenečeni, zakaj ji italijanski poslovnež, ki je bil v preteklosti obsojen tudi na zaporno kazen, a bil pomiloščen, sledi na Instagramu.

Za prikaz vsebine je potrebno omogočite piškotke družbenih omrežij.
Omogoči piškotke

Odkar so jo izvohali Italijanski mediji, je mlada lepotica, pred katero je Briatore tudi že poklenil, zaklenila svoj profil, saj je število njenih sledilcev čez noč poskočila v nebo. Medtem pa se bodoča sodnica pusti razvajati bodočemu moži, ki živi v Monte Carlu in jo naokoli prevaža v dragih avtomobilih in zasebnem letalu, ki jo je med drugim odpeljalo tudi že v Kenijo, kjer ima Italijan prestižno posestvo.