Moskisvet.com
Marta Antonia Fascina

Seksi

83-letni Berlusconi se je ogrel za 54 let mlajšo

A.P.
05. 03. 2020 16.30
10

Nekdanji italijanski premier in boter italijanske politike, Silvio Berlusconi, šteje že 83 let, a ostaja žrebec. Potem ko je po ducat letih prekinil zvezo s 34-letno Francesco Pascale, je bojda zdaj skočil v objem 30-letnice.

Silvia Berlusconija so od nekdaj obkrožala mlada in lepa dekleta. Nekdanji predsednik italijanske vlade, milijarder in ženskar je po 12 letih prekinil razmerje s 34-letno Francesco Pascale, v katero se je zaljubil, ko je ta ustanovila klub njegovih oboževalcev.

Luna Berlusconi, Silvio Berlusconi in Francesca Pascale.
Luna Berlusconi, Silvio Berlusconi in Francesca Pascale. FOTO: Profimedia

Zdaj se je njegovo srce ogrelo za 30-letno članico njegove stranke Naprej, Italija, Marto Fascino. Konec zveze z Pascalejevo je oznanila kar njegova stranka v uradni izjavi.

Marta Fascino sedi v italijanskem parlametnu.
Marta Fascino sedi v italijanskem parlametnu. FOTO: Profimedia
Briatore ujel pol stoletja mlajšo študentko
Preberi še
Briatore ujel pol stoletja mlajšo študentko

Pascalejeva se je želela z mogotcem poročiti in je bila osupla nad novico, da je Silvio prekinil z njo, kljub temu pa ostajata prijatelja. "Za vedno bo ostal v mojem srcu. Želim mu vso srečo in upam, da bo našel nekoga, ki bo zanj skrbel tako, kot sem jaz."

''Nesmrtni'' Berlusconi.
''Nesmrtni'' Berlusconi. FOTO: Profimedia

Z Francesco se je sicer Silvio začel sestajati po ločitvi od Veronice Lario, s katero je razvpiti politik, ki mu do živega niso prišli niti spolni in politični škandali – samo spomnite se razvpitih bunga-bunga zabav – niti sodni postopki, poročen dvajset let (1990-2010).

Marta Antonia Fascina
Marta Antonia Fascina FOTO: Profimedia

KOMENTARJI (10)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 470