moskisvet
SEKSI

18+ prizori na hokejski tekmi: zaradi striptiza navijačico vrgli iz dvorane

16.10.2019, 11:43
2
Dogajanje na ledu v ameriški hokejski ligi NHL je vedno vroče, a nobena tekma še ni bila tako vroča, kot tekma med ekipama New Jersey Devils in Boston Bruins. Pravzaprav bi morala biti na vstopnici oznaka PG 18 oz. Adults Only (samo za odrasle), saj ni bila primerna za otroke. Vsaj tako so menili nekateri navijači, ki so erotični ples razgrete navijačice označili za neprimeren in so jo varnostniki vrgli iz dvorane. Je pozabila, da je na hokej tekmi in ne v striptiz klubu?

Kadar morajo na tekmah posredovati varnostniki oz. redarji, običajno poročamo o huliganih. A ne tokrat. O tekmi v najmočnejši hokejski ligi na svetu med Hudiči iz New Jerseyja, ki so gostovali pri Kosmatincih iz Bostona, se po 60 minutah igre ni toliko govorilo o rezultatu – tekmo so s 3:0 dobili domači hokejisti – pač pa zaradi predrzne navijačice, ki je ob pleksi steklu uprizarjala vroč striptiz ter z erotičnim plesom zabavala (predvsem) sebe in dvigala pritisk navijačem.

PREBERI ŠE
LA Kings našli krivca za porazne sezone: kriva je Taylor Swift!

Tako in drugače, kajti reakcije gledalcev so bile mešane. Nekateri so se muzali, spet drugi zgražali in otrokom zatiskali očesa ter klicali varnostnike, ki so uslišali njihovo prošnjo in osramočeno mladenko kmalu pospremili iz dvorane.

Za prikaz vsebine je potrebno omogočite piškotke družbenih omrežij.
Omogoči piškotke

V uradni izjavi so zapisali, da so atraktivno navijačico, ki jo več kot očitno ni zanimal hokej, pač pa plenjenje pozornosti, odstranili, ker je bilo na tribunah veliko otrok, njen erotični ples pa neprimeren za mlajše občinstvo. Se strinjate z njihovo potezo?

Za prikaz vsebine je potrebno omogočite piškotke družbenih omrežij.
Omogoči piškotke