Moskisvet.com
Bočni 69

Erotika

69 na boku: za oralni užitek brez konkurence

A.P.
13. 04. 2020 08.04
1

Razvpiti položaj 69, ki je eden najljubših ljubiteljev oralnega seksa, ima kar nekaj izpeljank. Mednje sodi tudi ležeča različica na boku, ki je bolj udobna od tradicionalne in kot taka idealna za prvo analno izkušnjo.

Ko gre za oralni seks, imajo številni pari pomisleke. Oralni seks je tudi ena od stvari, ki se je ne da naučiti, je pa zato z nami že od pamtiveka, saj ljudje od nekdaj uporabljamo usta za spodbujanje seksualnosti. Oralni seks je tehnika, ki jo uporabljajo domala vsi, lahko pa služi kot predigra ali kot ''glavni obrok''. Za marsikoga je genitalni seks celo intimnejši in čustveno bolj zadovoljujoč. Pri tem je ključno, da partnerja spoznata potrebe en drugega, in ne le, kako priti do orgazma.

Položaj 69 je pri seksu položaj, v katerem sta partnerja drug na drugem ali drug ob drugem, tako da je obraz enega pri spolnih organih drugega in obratno.
Položaj 69 je pri seksu položaj, v katerem sta partnerja drug na drugem ali drug ob drugem, tako da je obraz enega pri spolnih organih drugega in obratno. FOTO: Shutterstock

Eden najbolj klasičnih in hkrati razvpitih položajev žal ni udoben za vse pare. Za nepoznavalce, položaj 69 pomeni, da imata partnerja svoji glavi v mednožju en drugega. Najpogosteje se tovrstnega oralnega zadovoljevanja lotevamo tako, da en partner leži na hrbtu, drugi pa se dvigne nad njega. Lahko pa se ga lotimo tudi stoje. Nekateri prakticirajo tudi različico, kjer partner (običajno ženska) leži na hrbtu, kar pa zagotavlja glavnino užitka zgolj enemu – moški se uleže na hrbet, ženska pa glavo položi na njegova stegna in mu s tem omogoči dostop do intimnih predelov.

Tolikokrat na teden bi morali seksati glede na vašo starost
Preberi še
Tolikokrat na teden bi morali seksati glede na vašo starost

K sreči obstaja tudi bolj udobna različica položaja 69, ki zadovolji oba – leže na boku (tudi trikotnik). Prinaša enako, če ne večjo mero užitkov, saj smo v tem položaju bolj sproščeni kot v klasičnem, saj je hrbtenica med spolnim zadovoljevanje razbremenjena, prav tako ne prihaja do bolečin v vratu, ki jih običajno izkusi partner, ki leži spodaj. Vse, kar morate storiti za bočni položaj 69, je, da ležete na bok, in sicer tako, da sta obraza partnerjev pri mednožju, medtem ko oba s pokrčenimi nogami tvorita trikotnik okoli partnerjeve glave.

Seks skozi čas: še pred stoletjem je bil spolni odnos bolj naskok
Preberi še
Seks skozi čas: še pred stoletjem je bil spolni odnos bolj naskok

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 497