Moskisvet.com
Kinsey Wolanski

Erotika

Tako je bujna plavolaska speljala celotno akcijo

A.P.
07. 06. 2019 12.05
1

Redko kdo med vami še ni slišal za Kinsey Wolanski, prsato plavolasko, ki je v kopalkah pritekla na nogometno igrišče v prvem polčasu finala Lige prvakov. Vse skupaj je bila zelo premišljena poteza 22-letne Američanke in njenega izbranca Vitalyja Zdorovetskiyja, ki sta zadevo dokumentirala od ideje do same izvedbe.

Kinsey Wolanski in njen fant sta si na finalu Lige prvakov prislužila svojih pet minut svetovne slave. A za to je bilo potrebnega več truda, kot si morda mislite, prav nič tisti večer pa ni bilo naključje. V akciji je sodeloval tu njun prijatelj, ki je ponaredil vstopnico, da se je lahko prebil na stadion.

Takšna je kazen za lepotico, ki je vdrla na igrišče
Preberi še
Takšna je kazen za lepotico, ki je vdrla na igrišče

Ker je Vitaly na seznamu opazovanih oseb – v preteklosti je tudi sam z vdori na igrišče prekinjal nogometne tekme in celo tekmo lige NBA – je bila Kinsey plan A, plan B pa je bil rezerviran za primer, da se Kinsey ne bi uspelo prebiti na igrišče skušal priteči sam.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Vitaly je moral zaradi svoje preteklosti pred tekmo za pet ur v masko, saj se je moral zamaskirati, da ga varnostniki ne bi prepoznali in mu onemogočili vstopa, Kinsey pa je uporabljala obleko na ježka, da se je lahko med tekom slekla.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 417