Moskisvet.com
Only Fans

Erotika

Toliko ženske v enem dnevu zaslužijo na Only Fans

E.R.
17. 06. 2024 01.30
0

Od tega zneska se vam bo zvrtelo v glavi.

Moškisvet.com e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Platforma OnlyFans, znana po naročniškem modelu, ki ustvarjalcem vsebin omogoča neposredno monetizacijo, je v zadnjih letih postala pravi fenomen. 

Poleg polemik, ki ga spremljajo, je OnlyFans mnogim ljudem omogočil pomembne dobičke, zgodbe o uspehu na tej platformi pa so vse pogostejše.

Bila je na pragu revščine, zdaj s svojo seksi ritko mastno služi
Preberi še
Bila je na pragu revščine, zdaj s svojo seksi ritko mastno služi

Revolucija v svetu digitalne monetizacije

OnlyFans, ki je bil predstavljen leta 2016, je ustvarjalcem vsebine omogočil, da svojim sledilcem neposredno zaračunajo svoje delo prek mesečnih naročnin, sporočil za plačilo za ogled in nasvetov. Za razliko od tradicionalnih platform OnlyFans ustvarjalcem omogoča večji nadzor nad svojim dohodkom in neposredno interakcijo z občinstvom.

Se je pa vprašanje o zaslužku v Srbiji nedavno zastavilo tudi državljanom in nekateri, ki uporabljajo to platformo, so razkrili, koliko pravzaprav zaslužijo in zakaj so se odločili za ta vir zaslužka. 

Javno se bo razgalila, stara pa 63
Preberi še
Javno se bo razgalila, stara pa 63

"No, za zdaj je moja dnevnica okoli 1000 evrov. Odprla sem profil na Only Fans, ker odkrito povedano nisem zaslužila dovolj denarja z infulencerstvom in, ker res nisem ustvarjena za kirurga ali za reševanje resnih težav. Ne bom izumljala tople vode, nisem Nikola Tesla. Nimam zmožnosti za to in dokler sem mlada in lepa in dokler mi je prijetno to, kar počnem, naj gre življenje naprej," je povedala Srbkinja. 

Ustvaril si je profil na Only Fans, a ne iz običajnega razloga
Preberi še
Ustvaril si je profil na Only Fans, a ne iz običajnega razloga

"Seveda ni vse za vsakogar in ne želim, da bi kdo to razumel, kot da to promoviram. Tvegano je in pričakujem, da bodo te slike končale na internetu, a se tega zavedam in sem pripravljen stati za tem. In pripravljena sem tudi na to, da ljudje kdaj vidijo moje gole prsi," je zaključila.  

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Vroče novice iz sveta slavnih

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Vir: www.sd.rs

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 497