Moskisvet.com
Zoe Gregory

Odnosi

Playboyeva zajčica izdala, koga je z njo prevaral Justin Timberlake

E.R.
28. 02. 2024 03.30
0

Zoe Gregory je povedala, da je Justina Timberlaka spoznala na zabavi v Playboyevem dvorcu. Takrat je bil sicer v zvezi, a očitno mu to ni predstavljalo ovire.

Estrada

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Nekdanja Playboyeva zajčica  Zoe Gregory (49) trdi, da se je nekoč zapletla z Justinom Timberlakom (43), ko je bil ta še v razmerju s slavno igralko Cameron Diaz (51). 

Zoe je za Daily Mail povedala , da je pevca spoznala na zabavi v Playboyevem dvorcu, kjer ga je začela osvajati. Trdi, da jo je najprej zavrnil z besedami, da je v zvezi, a se ni dala. Ko ga je spomnila, da njegovega dekleta trenutno ni zraven, je nato menda popustil.

"Ni hotel izpasti kot slabič. Umaknila sva se na samo, se slekla in se začela zabavati," je razkrila Zoe in dodala, da nista spala skupaj, sta se pa "crkljala" in poljubljala.

Tudi Britney Spears trdi, da jo je prevaral

Pevka Britney Spears (42)  v svoji nedavno objavljeni avtobiografski knjigi z naslovom  'The Woman in Me' trdi, da jo je Timberlake prevaral. Govorilo se je, da jo je prevaral z Nicole Appleton iz britanske skupine All Saints, potem ko so ju leta 2000 ujeli med skupnim vračanjem v londonski hotel.

Britney je enkrat v njegovi postelji zasačila tudi pevko Tonyo Mitchell. Zvezdnica Justinu ni ostala dolžna, saj ga je prevarala s koreografom Wadom Robsonom. Po tem je tudi prekinil razmerje z njo.

Bivšega je najprej javno opljuvala, zdaj se mu za to opravičuje
Preberi še
Bivšega je najprej javno opljuvala, zdaj se mu za to opravičuje
Več o življenju Britney Spears lahko izveste tudi na VOYO, kjer sta vam kadarkoli za ogled na voljo dokumentarna filma Zgodba Britney Spears (Framing Britney Spears) in Britney Spears: Pod nadzorom (Controlling Britney Spears).
Britney Spears in Justin Timberlake
Britney Spears in Justin Timberlake FOTO: Profimedia

Varal naj bi tudi zdajšnjo ženo Jessico Biel

Le nekaj tednov po ločitvi od Cameron Diaz leta 2007 so Timberlaka videli klepetati z igralko Jessico Biel na zabavi ob podelitvi zlatih globusov, kar naj bi Diazovo razjezilo. 

Z Jessico Biel sta sicer nato kasneje istega leta postala par. Govorilo se je, da je pevec Jessico leta 2010 prevaral z igralko Olivio Munn, a je on to zanikal.

Timberlake in Bielova sta se leta 2012 poročila in skupaj imela dva otroka. Vendar pa so ga novembra 2019 ujeli, ko se je držal za roke na večerji z igralko Alisho Wainwright . Kmalu zatem se je opravičil prek Instagrama.

"Nič se ni zgodilo med mano in kolegico. Tisto noč sem preveč popil in obžalujem svoje vedenje. Moral bi se lepše obnašati," je takrat zaključil Timberlake.

Moškisvet.com e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Vir: www.24sata.hr

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 369