Moskisvet.com
Zapeljivec

Odnosi

Znaki, ki moškega izdajajo, da z žensko nima resnih namenov

M.S.
08. 06. 2022 05.00
1

Kateri so signali, ki moškega izdajaja, da se samo igra z vami in ni nekdo, ki hoče resno zvezo? Na te znake mora biti ženska pozorna, da še pravočasno spozna, da je moški nikoli ne bo ljubil oz. se naučil ljubiti in biti tak, kot bi si želela.

Moškisvet.com e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

To so znaki, ki moškega izdajajo, da z žensko nima resnih načrtov:

Ves čas je na telefonu

Eden od najbolj očitnih znakov, da je ženska v zvezi z moški, ki zares noče nič resnega je, da ves čas visi na telefonu in si dopisuje z drugimi, kar vam da vedeti, da še zdaleč niste edina oseba, ki se mu podi po glavi. Če ženski ne uspe pridobiti njegove pozornosti, ko sta skupaj, je to znak za alarm.

To so znaki, ki moškega izdajajo, da svoje ženske ne ljubi več
Preberi še
To so znaki, ki moškega izdajajo, da svoje ženske ne ljubi več

Ne želi delati dolgoročnih načrtov

Še eden od bolj očitnih znakov, da drži figo v žepu je, da se s svojo izbranko ne želi detajlno pogovarjati o prihodnosti. Medtem ko ona načrtuje skupna potovanja, skupne cilje in želje, se on otepa vsakršnih obvez vezanih na prihodnost. Če ne more potrditi, da bo šel z vami na bratrančevo poroko čez dva meseca ali na skupni dopust čez mesec ali dva, si ne želi resne zveze.

Moški, ki nimajo resni načrtov z žensko, so dobri manipulatorji.
Moški, ki nimajo resni načrtov z žensko, so dobri manipulatorji. FOTO: Adobe Stock

Je nezanesljiv

Moški, ki se ni pripravljen resno vezati, je nezanesljiv. Če sta zmenjena za kosilo, ogled filma v kinu ali kaj podobnega, se pogosto zadnji trenutek premisli in spremeni svoje načrte, žensko pa pusti prepuščeno samo sebi. Če se nanj partnerka ne more zanesti, zagotovo ni njen princ na belem konju.

To je najbolj učinkovita oblika flirtanja
Preberi še
To je najbolj učinkovita oblika flirtanja

Dvoumnost

Še eden od jasnih znakov, da se moški z žensko samo igra je, da nikoli zares ne pove kje je bil in kaj zares počne. O službi govori na splošno, nima jasnih načrtih za konec tedna, pogovori pa so zelo površinski. Če nikoli ne da jasnega odgovora in žensko pusti, da ta ugiba in se sprašuje kaj je mislil, ne sme biti presenečena, če bo na koncu izigrana.

41-letni devičnik išče dekle, a ima bizarno zahtevo
Preberi še
41-letni devičnik išče dekle, a ima bizarno zahtevo

Ne predstavi je svojim prijateljem

Če svoje ljubezni ne predstavi svojim prijateljem in ljudem, ki so mu blizu, z žensko nima dolgoročnih načrtov. Če še ni spoznala njegovih prijatelje, ona pa ga je že predstavila svojim, je to znak za alarm oz. da ljubezenski ''promet'' ni dvosmeren. Če želimo, da se z nekom zares spoznamo in vzpostavimo povezavo, je pomembno, da en drugega spustimo in vključimo v svoj svet. Če tega ne stori, zanj ta ženska ni dovolj pomembna.

Takšni moški so pogosto brezsramni in ne dajo kaj dosti na čustva partnerice.
Takšni moški so pogosto brezsramni in ne dajo kaj dosti na čustva partnerice. FOTO: Adobe Stock

Spogledovanje

Čeprav flirta tudi s svojo drago, rad flirta tudi z drugimi ženskami - hostesami, natakaricami ipd. in to tudi ko sta skupaj. Prav tako ga ni sram pogledati za drugimi ženskami, tudi kadar ni sam. To je dober znak, da z vami nima resnih načrtov.

7 stvari, ki jih zrel moški ne bo nikoli storil
Preberi še
7 stvari, ki jih zrel moški ne bo nikoli storil

Njegove potrebe so vedno na prvem mestu

Če mora biti vedno vse po njegovo, ženska na kaj več od kratke romance ne sme računati. Kadar v razmerju vlada medsebojno spoštovanje, zaupanje in sočutje, je partner vedno na prvem mestu, odločitve pa sprejemata skupaj in ne on vedno izbere restavracijo, klub ali bar, kamor gresta. ''Plejer'' je tudi slab poslušalec in se obnaša črno-belo, v slogu 'jaz imam prav, ti pa ne'.

To o vas povedo vaše spolne fantazije
Preberi še
To o vas povedo vaše spolne fantazije

Ves čas misli samo na seks

Moških, ki sodijo v kategorije ''plejerjev'', hočejo ženski čim prej zlesti v hlačke in se v zvezi bolj ali manj zgolj predajati mesenim užitkom. V zdravem in zrelem razmerju partner nikoli ne sme imeti občutka, da je v karkoli prisiljen. Nihče vas nikoli ne bi smel prepričevati v nekaj, v kar sami (še) niste prepričani. Če se tako vede, vas ni vreden.

Vse kar zares želijo od zveze je seks.
Vse kar zares želijo od zveze je seks. FOTO: Adobe Stock

Šarmer

Moški, ki z žensko nima resnih namenov, je pogosto zelo šarmanten. Želi izpasti uspešen in atraktiven. Ženski daje tisto, kar si želi in govori, kar si ta želi slišati. Poln je visokoletečih besed, a mu ne gre nasesti, saj je vse samo del njegove igre, da dobi, kar želi.

To o vajinem odnosu razkriva objem
Preberi še
To o vajinem odnosu razkriva objem

Vedno je ''online'', a odgovarja z zamikom

Če je ves čas na telefonu in dosegljiv, a ne odgovori do večera, je to znak, da njegova ženska ni njegova prioriteta. Daje vtis, da vedno nekaj počne, da je vedno poln obveznosti, zato jo pusti čakati. Vsakdo, ki ima nekoga resnično rad, bo zanj vedno našel čas. In tisti, ki je res polno zaposlen, nima časa viseti na telefonu.

Andrej Perko: Danes res lahko govorimo o krizi moškosti
Preberi še
Andrej Perko: Danes res lahko govorimo o krizi moškosti

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 497