Moskisvet.com
zalostna

Odnosi

Zato ženske pridobijo kilograme, ko so v resni zvezi

M.S.
13. 03. 2024 05.00
2

Razlog ni to, da so si našle partnerja in jim zato ni treba tako zelo skrbeti zase. Pravzaprav gre za druge vzroke, zakaj se ženske v resni zvezi pogosto zredijo.

Moškisvet.com e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Številne ženske pridobijo na kilogramih, ko so enkrat v romantični zvezi. Kaj je razlog? Ni to, da nič več ne dajo na zunanji videz, da se jim ni več treba truditi, saj so ujele svojega moškega, prav tako ni razlog, da so se polenile.

To so znaki, ki moškega izdajajo, da svoje ženske ne ljubi več
Preberi še
To so znaki, ki moškega izdajajo, da svoje ženske ne ljubi več

Pari se radi potepajo, si ogledujejo znamenitosti, posedajo v parku ipd. In takrat pogosto jemo zunaj. Pogosteje obiskujemo restavracije ali si poiščemo obrok hrane. V večernih urah je to pogosto pica ali palačinke ipd., torej hrana, ki nas redi. Vsaka zveza je edinstvena. Nekateri pari so bolj aktivni, drugi pa se bolj ali manj zadržujejo doma. Če ste bili kot samski precej aktivni in zdaj večino večerov preživite na kavču pred televizorjem, je logično, da boste začeli pridobivati kilograme.

V resni zvezi se kilogrami mimogrede nabirajo.
V resni zvezi se kilogrami mimogrede nabirajo. FOTO: Adobe Stock
Ali lahko ljubimo dve osebi?
Preberi še
Ali lahko ljubimo dve osebi?

Ob tem je pomembno, da se imate radi in se sprejemate takšne, kakršni ste. S tem mislimo tudi na vaše telo. Vaša sreča in samopodoba ne smeta biti odvisni od mnenja in besed drugih. Če ste v zvezi in vas ima partner res rad, vam ne bo nikoli dejal, da ste se zredili in da bi morali shujšati, saj vas ima rad takšno, kot ste. In to je pogosto razlog, da ženske v dolgotrajni zvezi pridobijo kilograme.

Nezvestoba: to so najočitnejši znaki, da vas partner vara
Preberi še
Nezvestoba: to so najočitnejši znaki, da vas partner vara

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 497