Moskisvet.com
Ashley Cruger (Kinney)

Odnosi

To lepotico je na skrivaj poročil bivši zaročenec Lady Gaga

E.R.
20. 05. 2024 02.00
1

Privlačna manekenka je od njega mlajša 15 let.

Estrada

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Nekdanji zaročenec pop dive in igralke Lady Gaga ni več samski. Igralec, ki je najbolj znan po svoji vlogi v seriji Gasilci v Chicagu (Chicago Fire), 42-letni Taylor Kinney, se je konec aprila letos poročil z manekenko Ashley Cruger, a so ameriški mediji za poroko izvedeli šele ta teden. Revija People je potrdila, da se je odločil za poroko, več podrobnosti pa niso razkrili. Poroka se je zgodila 30. aprila letos na 'majhni zasebni slovesnosti v Chicagu'. 

Taylor Kinney in Ashley Cruger
Taylor Kinney in Ashley Cruger FOTO: Profimedia

Svojo zvezo sta sicer uradno potrdila aprila 2022, ko sta se pojavila na humanitarnem dogodku v Utahu, vendar ju sicer v javnosti ne vidimo pogosto skupaj, čeprav rada delita skupne fotografije na svojih družbenih omrežjih.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Lady Gaga ni komentirala poroke svojega bivšega, čeprav sta bila pred desetimi leti noro zaljubljena: razmerje s Taylorjem je še vedno najdaljše v njenem življenju. Klik med njima se je zgodil leta 2011 med snemanjem njenega videospota "You and I": odigral je vlogo njenega fanta, kar je kmalu po objavi videa postal tudi v resničnem življenju. Skupaj sta bila pet let, čedni igralec pa jo je leta 2015 zaprosil z 10-karatnim diamantnim prstanom v obliki srca. Impresivni simbol ljubezni ga je stal pol milijona evrov, a je pevka leto pozneje zaroko razdrla. Novica o tem je luč javnosti uzrla julija 2016.

Lady Gaga in Taylor Kinney
Lady Gaga in Taylor Kinney FOTO: fameflynet.com

"S Taylorjem sva vedno verjela, da sva sorodni duši. Kot vsi pari imava svoje vzpone in padce. Oba sva ambiciozna umetnika in med naju so se postavili zapleteni urniki. Upava, da bova našla način, da ohraniva ljubezen, ki sva jo od vedno delila," je pop zvezda objavila na Instagramu.

Na koncu se nista pobotala, čeprav so oboževalci upali na srečen konec. Danes je tako Lady Gaga je v srečni zvezi z Michaelom Polanskyjem, Taylor Kinney pa je, kot rečeno, srečo našel v objemu 15 let mlajše  Ashley Cruger. 29-letnica ima diplomo iz novinarstva, po končanem šolanju pa je delala v prodaji in marketingu.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Trenutno je zaposlena s krajšim delovnim časom v službi poslovnega razvoja za Eagle Six Properties. Ob tem pa je tudi model, ki ima podpisano pogodbo z agencijo BMG Models. Obožuje potovanja, motošport in golf, ljubezen do teh treh aktivnosti pa si deli tudi s svojim novim možem.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.
Serijo Gasilci v Chicagu (Chicago Fire) lahko vsak delovnik med 16.00 in 18.00 spremljate na BRIO!

Moškisvet.com e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Vir: www.gloria.hr & people.com

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 479