Moskisvet.com
Taryn Manning

Odnosi

Zvezdnica razkrila sočne podrobnosti afere s poročenim moškim

M.S, E.R.
12. 03. 2024 03.00
0

Igralka Taryn Manning je nedavno objavila videoposnetek, v katerem je razkrila vsa svoja umazana dejanja z neimenovanim poročenim moškim. Videoposnetek je bil nato odstranjen, igralka pa se je javno opravičila, a ne zato, ker je imela afero ...

Estrada

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Igralka Taryn Manning je nedavno svoje oboževalce šokirala s pretresljivim videoposnetkom, kjer je podrobno opisala svojo izkušnjo v zvezi s poročenim moškim. V videoposnetku je delila podrobne opise nekaterih intimnih trenutkov, vključno z izkušnjo lizanja moške zadnjice. Videoposnetek je bil objavljen, ker je igralka verjela, da jo žena tega moškega nepošteno obtožuje in skuša doseči prepoved približevanja. V čustvenem izlivu je še priznala, da se je v moškega iz afere zaljubila.

V posnetku je priznala svoja dejanja s poročenim moškim
V posnetku je priznala svoja dejanja s poročenim moškim FOTO: Profimedia

Erotika

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Posnetek je bil takoj izbrisan, saj so številni oboževalci menili, da je popolnoma neprimeren. Igralka se je med snemanjem videoposnetka več kot očitno znašla v besednem kaosu, zaradi česar so mnogi pomislili, da je izgubila stik z realnostjo. Manningova je po objavi videoposnetka objavila uradno izjavo na Instagramovem profilu, v kateri se je opravičila za nenavaden videoposnetek.

44-letna igralka Taryn Manning šokirala oboževalce
44-letna igralka Taryn Manning šokirala oboževalce FOTO: Profimedia

Priznala je, da jo je afera s poročenim moškim globoko prizadela in da se je v trenutku jeze odločila to javno izpostaviti. "Morala bi ostati tiho in iskati podporo pri svojih bližnjih in prijateljih," je izjavila 44-letna igralka. Prav tako je dodala, da ji je moški na začetku razmerja obljubil, da se bo razšel s svojo ženo. "Vem, da je to, kar sem storila, napačno, vendar v imenu ljubezni včasih delamo nepremišljene stvari." Manningova je zaključila svojo izjavo z željo po zdravem ljubezenskem razmerju in s poudarkom, da se je iz te izkušnje veliko naučila.

Objavila je izjavo, v kateri se je opravičila za videoposnetek.
Objavila je izjavo, v kateri se je opravičila za videoposnetek. FOTO: Profimedia
Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Taryn Manning prihaja na VOYO

Na VOYO vam je od 12. marca kadarkoli in kjerkoli za ogled na voljo kriminalka Skrivnostna oboževalka (Groupie), v kateri je Taryn Manning nastopila v glavni vlogi. V njej spremljamo divji rock bend, ki naj bi po tragični nesreči po njihovem nastopu spremljalo prekletstvo. Eno leto kasneje se bend odloči za vrnitev na glasbene odre in skrivnostni oboževalki Riley (Taryn Manning) dovolijo, da se jim pridruži na njihovi turneji. Toda kmalu njihove nastope začnejo spremljati nenavadni umori, ki so se začeli dogajati, odkar se jim je pridružila Riley. Članom benda se niti ne sanja, kdo je v resnici njihova največja oboževalka...

Moškisvet.com e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Vir: www.foxnews.com

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 497