ODNOSI

Ta 3 astrološka znamenja najtežje zdržijo brez seksa

A.P.
18.05.2020, 7:39
1
Če vprašate astrologe, obstajajo tri astrološka znamenja, ki se najtežje vzdržijo seksa.

Če ta tri astrološka znamenja najtežje brzdajo svojo spolno slo, imajo s tem najmanj težav biki, za katere je znano, da so potrpežljivi, kljub temu da v spolnih odnosih uživajo. Prav tako z vzdržnostjo nimajo težav raki, saj bolj kot fizično cenijo duhovno in čustveno povezanost, in kozorogi, ki jim vlada Saturn in jih krasi disciplina in samokontrola.

PREBERI ŠE
Dr. Andrej Starc: ''Velikost penisa ni nič drugega kot fenomen v sociokulturni interpretaciji''

Dvojčki  (21. maj–21. junij)

Dvojčki so popolni kandidati za resničnostne šove, saj imajo veliko različnih obrazov in človek nikoli ne ve, kam jih bo zaneslo. So pametni, radovedni in zagnani. Radi flirtajo, umazano govorijo in igrajo seksi vloge (roleplay). Ko so enkrat vzburjeni, zlahka izgubijo občutek za samokontrolo.

Najtežje oblačila na sebi obdržijo škorpijoni.
Najtežje oblačila na sebi obdržijo škorpijoni./ FOTO: Dreamstime

Škorpijon (23. oktober–21. november)

Med vsemi astrološkimi znamenji svojo spolno slo najtežje brzdajo škorpijoni. Škorpijon namreč velja za najbolj seksualno znamenje v zodiaku. Poveljuje mu namreč Pluton, ki vlada seksu, obsesijam in vsem tabu temam. Če torej škorpijonu rečete, da je nekaj prepovedano, bodo to želeli še toliko bolj. Radi imajo igro moči in so najraje v vlogi zapeljivca.

PREBERI ŠE
Tolikokrat na teden bi morali seksati glede na vašo starost

Strelec (22. november–20. december)

Strelci so strastni, spontani in radoživi. So neodvisni in radi postavljajo svoja pravila. Živijo za ta trenutek in se prepuščajo toku, zato težje brzdajo svoj spolni nagon. Če začutijo spolno privlačnost, se ne držijo nazaj.

Najmanj težav z brzdanjem spolne sle imajo biki, raki in kozorogi.
Najmanj težav z brzdanjem spolne sle imajo biki, raki in kozorogi./ FOTO: Dreamstime

PREBERI ŠE
Učinki pornografije na možgane in partnerske odnose

Kot je znano, astrološka znamenja lahko veliko povedo o nas, sami pa boste najbolje vedeli, koliko je v tem resnice. (povzeto po Bustle.com)