Moskisvet.com
Kim Cattrall - 4

Odnosi

Kdo je srečnež, ki ga ljubi Samantha iz Seksa v mestu?

E.R.
19. 05. 2024 04.45
0

Kim Cattrall je srečo v ljubezni našla šele s svojim četrtim partnerjem, ki ga je spoznala pred nekaj leti, za seboj pa ima tri zakone.

Estrada

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Kim Cattrall se svet spominja po vlogi Samanthe v seriji "Seks v mestu", njeno ljubezensko življenje pa so tako kot v seriji zaznamovali vzponi in padci.

67-letna igralka je bila v življenju trikrat poročena, a se je ustalila šele s četrtim partnerjem, Russllom Thomasom, ki ga je spoznala pred nekaj leti, od nje pa je mlajši kar 14 let.

V intervjuju za The Times je priznala, da je za to zelo hvaležna in da imata lepo skupno življenje. Njune poti so se prekrižale leta 2016, potem ko je Kim posnela odsek o nespečnosti za BBC Radio 4 v oddaji Woman's Hour, kjer Russell dela kot zvočni inženir.

Po snemanju sta še nekaj časa ostala v stikih, nato je odletel k njej v Kanado, ostalo pa je zgodovina. V pogovoru za The Times je priznala, da so bila njena prejšnja razmerja vedno nagonska, a da je z Russellom vse potekalo počasi.

"Najini življenji sta bili tako ločeni in tako različni. Zdaj imava lepo življenje in zelo sem hvaležna za to," je razkrila.

Russell Thomas in Kim Cattrall
Russell Thomas in Kim Cattrall FOTO: Profimedia

Kim je povedala tudi, kako ju je pandemija covida še bolj povezala, saj je njun odnos postavila na pravo preizkušnjo. Od takrat pa sta nerazdružljiva in živita razpeta med New Yorkom, Kanado in Londonom.

Med intervjujem se je igralka dotaknila tudi staranja in svojega spreminjajočega se odnosa do lepotnih popravkov, potem ko je pred tem, ko je bila še v svojih 40. javno poudarjala, da nasprotuje lepotnim operacijam. 

"Zdaj sem v svojih šestdesetih in se borim proti staranju na vse možne načine. Zdaj obstaja toliko drugih alternativ, tretmajev, ki spodbudijo vaše telo, da se bori proti staranju. Ampak ja, če imate denar in, kar je še pomembneje, pravega kirurga, ki te razume in posluša, ker nikoli ne moreš dovolj poudariti, da želiš po posegu ostati podoben sebi. Nisem namreč samo neka ženska. V igralskem poklicu se pričakuje, da dosegam norme, ki sem jih postavila.

Pred Russllom je bila Kim poročena z Larryjem Davisom, njun zakon pa je bil leta 1979 razveljavljen. Po tem se je poročila z Andreom J. Lysonom, njun zakon pa je trajal do leta 1989. Tretji in zadnji je bil z Markom Levinsonom, od leta 1998 do 2004.

Moškisvet.com e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Vir: showbuzz.dnevnik.hr

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 479