Moskisvet.com
Richard Gere z ženo Alejandro

Odnosi

Ulovil je 33 let mlajšo, iz njenega objema se le redko izmuzne

E.R.
15. 04. 2024 03.00
0

Vanjo se je zaljubil pred desetimi leti, odkar sta dobila otroka, pa se v javnosti le redko pojavi.

Estrada

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Nekdanji hollywoodski zapeljivec, fant, po katerem so vedno hrepenele številne ženske, je dandanes le redko viden v javnosti. Odkar se je Richard Gere pred desetimi leti zaljubil v špansko publicistko in aktivistko Alejandro García-Baquero, ki mu je rodila dva sinova, se je popolnoma posvetil družini. 

Te dni je bilo moč par ujeti med redkim izhodom v javnost – na gala večerji humanitarne organizacije City Harvest v New Yorku, kjer so se poklonili novinarju Alexu Cohenu in glasbeniku Johnu Legendu, ki sta tako finančno kot na vse druge načine pomagala organizaciji pri zbiranju denarja za revne, ki stradajo na ulicah New Yorka.

Prihod Richarda in Alejandre Gere je razveselil prisotne, saj je igralec, sicer znan kot budist in velik humanitarec, tako izkazal podporo temu pomembnemu združenju, hkrati pa dal vsem vedeti, da je v odlični kondiciji. Pred enim letom je namreč imel velike zdravstvene težave. Zaradi hude pljučnice, ki jo je staknil na počitnicah v Mehiki, je pristal v bolnišnici, okrevanje pa je bilo dolgo in zapleteno.

Slavni glasbenik isto žensko ljubi že več kot 40 let
Preberi še
Slavni glasbenik isto žensko ljubi že več kot 40 let

Igralec, ki bo avgusta praznoval 75. rojstni dan, redko snema filme, a je še vedno dobra vaba za občinstvo. Lani je izdal romantično komedijo "Mogoče te vzamem" z Diane Keaton, Emmo Roberts in Susan Sarandon, pred tem, leta 2019, pa je posnel mini TV serijo "MotherFatherSon". Očitno se v zadnjem času odloča za snemanje le v primerih, ko mu je nekaj res všeč, preostali čas pa popolnoma posveti ženi in otrokom. To dokazuje tudi Instagram profil Alejandre Gere, na katerem so večinoma fotografije družinskih prigod na različnih destinacijah.

77-letnica obupala nad zmenki
Preberi še
77-letnica obupala nad zmenki

Richarda Gera ne zanima več delo, kaj šele slava, glede na to, da jo je v najbolj intenzivni obliki okusil v mladosti. S filmi "Ameriški žigolo", "Oficir in gospod" in "Lepa ženska" je obnorel svet, poroka s takrat mlado manekenko Cindy Crawford pa ga je naredila še za večjo ultimativno zvezdo. A sčasoma je spoznal, da slava pravzaprav ni za nič koristna, leta 1995 je njegov zakon razpadel, uteho pa je poiskal v budizmu. 

Zato ga že 25 let ljubi najlepša ženska na svetu
Preberi še
Zato ga že 25 let ljubi najlepša ženska na svetu

Leta 2002 je ljubezni znova ponudil priložnost, ko se je poročil z igralko Carey Lowell, s katero ima danes 24-letnega sina Homerja,  in se umaknil iz javnosti. A tudi ta zakon ni obstal. Uradno sta se razšla leta 2016, ko je bil Richard Gere že dve leti s 33 let mlajšo Španko, s katero se je leta 2018 tudi poročil.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

"Sem najsrečnejši človek v vesolju. Pa kako ne bi bil!? Poročen sem s čudovito žensko, ki je pametna, občutljiva, predana pomoči ljudem, ki je zabavna, potrpežljiva, ki zna odpuščati, je odlična kuharica – in dela najboljše solate na svetu," je povedal igralec, ki tudi po desetih letih še vedno obožuje žensko, s katero imata iste življenjske cilje – humanost, aktivizem in pomoč potrebnim.

Moškisvet.com e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Vir: www.gloria.hr

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 400