Moskisvet.com
prijatelji

Odnosi

'Moja punca želi na dvodnevno potovanje z dvema moškima prijateljema'

M.S.
03. 04. 2024 04.15
3

Ima lahko ženska moškega prijatelja, ne da bi se ljubezensko zapletla in obratno? Nekateri najbolj trdne prijateljske vezi in iskrene odnose gradijo ravno z nasprotnim spolom, spet drugi pa trdijo, da platonska prijateljstva med ženskami in moškimi enostavno niso mogoča. V to dvomi tudi avtor spodnje objave.

Avtor objave na Redditu se je znašel v zagati po tem, ko mu je dekle, s katero je v zvezi pol leta, povedalo, da si želi na dvodnevni izlet z dvema moškima prijateljema. To ga sicer ni tako zelo zmotilo, kot dejstvo, da bi vsi trije spali v eni sobi. Gre za nezaupanje, pomanjkanje samozavesti, dvome v njeno iskrenost? 

Punca si želi na izlet s prijateljema, meni pa to predstavlja problem.
Punca si želi na izlet s prijateljema, meni pa to predstavlja problem. FOTO: Adobe Stock

"Moja punca si želi iti na dvodnevni izlet z dvema najboljšima prijateljema in na vprašanje, kje bo spala, je odgovorila, da bodo spali v isti sobi.  V zvezi sva 6 mesecev in zaenkrat je vse super. Ima dva moška najboljša prijatelja (nekaj let starejša od nje) in ju pozna že od svojega 15. leta. Včeraj je povedala, da se nameravajo odpraviti na izlet v enega od nacionalnih parkov. Sprva se mi je to zdelo čisto okej, dokler ni rekla, da bo to dvodnevno potovanje. Vprašal sem, kje bo spala in odgovorila je, da bodo vsi trije spali v isti sobi. Vem, da sta njena najboljša prijatelja, vendar se ne bi počutil 100% v redu, če bi vsi spali v isti sobi. Rekla je, da če ji to 'prepovem,' bova imela velik problem. Rekel sem, da ji ne morem ničesar prepovedati, niti nisem tip, ki postavlja ultimate. Nato je rekla, da mogoče ne bosta spala v isti sobi. Zaupam ji in je dobro dekle, vendar ne morem razumeti, da bi spala v isti sobi z dvema fantoma. Sem negotov ali kaj? Z veseljem slišim vaše predloge, kako se odzvati na to situacijo."

Kaj pa bi mu vi svetovali?

Ljubosumje in kako se spopadati z njim?
Preberi še
Ljubosumje in kako se spopadati z njim?
Obupana Slovenka si ga noro želi, on pa ...
Preberi še
Obupana Slovenka si ga noro želi, on pa ...

Erotika

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 369