Moskisvet.com
Candice Kloss

Odnosi

Pred zmenkom moškega pošlje na IQ-test

M.S.
17. 05. 2022 05.00
0

Candice Kloss, ameriški model, je nedavno razkrila pravilo, na podlagi katerega izbira moške. To je marsikoga pustilo odprtih ust.

Moškisvet.com e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?
Candice Kloss
Candice Kloss FOTO: Profimedia

21-letna Candice Kloss ne gre na zmenek kar z vsakim moškim, ki se ji na videz zdi privlačen, saj je njeno prvo merilo rezultat na inteligenčnem testu (IQ-test). Snubec, ki želi na zmenek z njo, mora namreč opraviti inteligenčni test, samo dober rezultat pa mu prinaša zmenek z lepotico, ki je zapravila gore denarja za svoj videz in je danes daleč od naravnega videza, ki jo je krasil še leta 2019. Potem pa se je odločila za posege v svoje telo in iz sebe naredila živo lutko. Zdaj želi svoj naraven videz nazaj in odstranjuje polnila ipd.

Atraktivna nogometašica, ki polni tribune
Preberi še
Atraktivna nogometašica, ki polni tribune

Kljub plastičnemu videzu velja Klossova za zelo inteligentno osebo, saj je članica Mense, najstarejšega in najbolj znanega društva ljudi z visokim IQ-jem. Člani so morali preseči mejo zgornjih dveh odstotkov katerega koli standardnega inteligenčnega testa. V nedavnem intervjuju za Good Morning Britain je Newyorčanka priznala, da ni še noben kandidat pogrnil na inteligenčnem testu in da je 110 točk zanjo povsem sprejemljiv rezultat, sicer pa želi, da moški dosežejo vsaj 120 točk. Trdi, da bi dala košarico vsakemu, ki ne doseže postavljene meje, četudi bi jo še tako fizično privlačil. Pravi namreč, da ne želi ''zapravljati svojega časa z idioti''.

Lovka na nezveste moške: ženske ji plačajo,  da zapelje njihove partnerje in preveri njihovo zvestobo
Preberi še
Lovka na nezveste moške: ženske ji plačajo, da zapelje njihove partnerje in preveri njihovo zvestobo

''Želim, da je vse skupaj zabavno, podobno kot pri prijatelju, ki dekletu pred zmenkom izroči osebnostni test, ali je introvertirana ali ekstravertirana – da učinkuje podobno nedolžno. Testi so zabavni,'' svojo metodo upravičuje Klossova, ki dodaja, da že na pogled ve, kdo bo test opravil in kdo ne. Že pred časom je priznala, da se je moški zaradi njene nadpovprečne inteligence bojijo.

Candice Kloss
Candice Kloss FOTO: Profimedia

''Želim se prepričati, ali je vredno iti z njimi na drugi zmenek,'' priznava Candice, ki je članica Mense od sedemnajstega leta (na testu je dosegla 136 točk, kar jo uvršča skorajda med genije). ''Kako bi lahko užival z nekom, s komer se nimaš o čem pogovarjati?'' Želi si, da bi bil njen partner na tekočem z dogajanjem in da bi se lahko z njim pogovarjala o matematiki, financah in znanosti. ''Vedenjska ekonomija je moja najljubša tema, a še zabavneje je, če nekdo govori o nečem, kar ga zanima in s čimer ima izkušnje. Privlačijo me inteligentni moški s smislom za humor, avanturistični, zabavni in direktni.''

Tako je danes videti lepotica, ki se je razgalila v Ameriški piti
Preberi še
Tako je danes videti lepotica, ki se je razgalila v Ameriški piti

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 479