Moskisvet.com
Aaron Taylor-Johnson z ženo Samantho

Odnosi

Novi James Bond ima v postelji rad starejše

E.R.
25. 03. 2024 03.00
1

Po poročanju tujih medijev naj bi Aaron Taylor-Johnson prejel uradno ponudbo, da postane novi James Bond. Čedni Britanec je že 12 let srečno poročen s 24 let starejšo plavolasko.

Estrada

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Pred časom so se sprožile govorice, da bo 33-letni Aaron Taylor-Johnson postal novi James Bond, ki bo nadomestil Daniela Craiga. Tuji mediji pa so v preteklem tednu sporočili, da je igralec dobil tudi uradno ponudbo, da postane tajni agent 007. Poleg vloge priljubljenega Bonda je britanski igralec upodobil tudi glavnega junaka v filmu 'Kraven The Hunter', ki bo izšel avgusta letos. 

Aaron Taylor Johnson
Aaron Taylor Johnson FOTO: Profimedia

Igralec je nastopal v številnih znanih filmih, kot so Hiter kot strel (Bullet Train), Ana Karenina, Maščevalci: Ultronova doba (Avengers: Age of Ultron), 50 odtenkov sive (Fifty Shades Of Gray)... Ena od vlog, po kateri je Aaron znan, pa je tudi vloga Johna Lennona v filmu 'Nowhere Boy'. 

Kakšen srečnež! V postelji ima četrt stoletja mlajšo
Preberi še
Kakšen srečnež! V postelji ima četrt stoletja mlajšo

Na snemanju tega filma je spoznal tudi svojo 57-letno ženo Samantho Johnson-Taylor, ki je od njega starejša 24 let. Takrat je imel le 18 let. Že leto pozneje pa Aaron Samantho zaprosil za roko. 

Po poroki je novi James Bond prevzel Samanthin priimek, ona pa njegovega. V 12 letih zakona sta se jima rodili dve hčerki, njegova žena pa ima še dve hčerki iz prvega zakona.

"Točno vem, kaj je imela oblečeno, ko sva se srečala. Bila je bela majica s kratkimi rokavi, ki jo ima še vedno in všeč mi je. Spremenila mi je življenje, čeprav ne tako, kot sem pričakoval," je pred leti dejal igralec.

Njegova žena se je že dvakrat soočila s težkimi življenjskimi izzivi. Ko je bila stara 30 let, so ji odkrili raka na debelem črevesu, tri leta pozneje pa raka na dojki. 

Potem pa šok: Kate Middleton ima raka
Preberi še
Potem pa šok: Kate Middleton ima raka
Rak mu je najprej vzel ženo, 22 let pozneje še hčerko
Preberi še
Rak mu je najprej vzel ženo, 22 let pozneje še hčerko

Ne glede na to, da njun uspešen zakon traja že več kot desetletje, se zvezdnika neprestano soočata z negativnimi komentarji, ki se navezujejo na njuno razliko v letih. Igralec je poudaril, da se mu to zdi bizarno, v svoji repliki pa dodal še: "Razumeti morate, da sem pri 13 letih počel stvari, ki jih počne večina ljudi v 20-ih. Sem nekaj morda naredil prehitro za druge? Tega ne razumem. S kakšno hitrostjo pa naj bi uživali življenje?"

Vsi mu zavidajo: Posteljo si deli z 18 let mlajšo
Preberi še
Vsi mu zavidajo: Posteljo si deli z 18 let mlajšo

 Povedal je še, da je njegova žena "velika filmska ustvarjalka in čudovita pripovedovalka" ter da ga kritike motijo. "Poskušam biti zaščitniški in to je zelo težko. Obstaja namreč del mene, ki je prepričan, da sem jaz kriv, če nekaj ne uspe," je priznal.

Moškisvet.com e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Vir: www.24sata.hr

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 479