Moskisvet.com
bradley cooper

Odnosi

Moški s takimi nosovi so bolj nagnjeni k varanju

M.S.
04. 03. 2024 05.00
4

Verjetno ste že slišali, da so moški z večjimi nosovi bolj obdarjeni, verjetno pa niste vedeli, da njihov nos izdaja še eno pomembno lastnost, ki pa ni tako pozitivna.

Da so moški z večjimi nosovi bolje obdarjeni ''tam spodaj'', je zelo razširjeno prepričanje, ki je pred časom dobilo tudi znanstveno potrditev. Več o tem si lahko preberete TU.

Potrjeno: nos razkriva, kako velikega imate
Preberi še
Potrjeno: nos razkriva, kako velikega imate

Obrazne poteze lahko razkrijejo veliko o človeku. Kot je pokazala najnovejša raziskava, določena oblika nosa razkriva njegovo zvestobo partnerici. Raziskava namreč kaže, da obstaja večja verjetnost, da bodo moški z večjim nosov prej prevarali partnerko, kot tisti, ki imajo majhen ali povprečno velik nos.

Velikost nosu veliko pove o moškem in njegovih vrednotah.
Velikost nosu veliko pove o moškem in njegovih vrednotah. FOTO: Shutterstock

V raziskavi je sodelovalo 2.000 članov britanske spletne strani za zmenke illicitencounters.com. 52 odstotkov, ki jih je priznalo, da so varali partnerico, je imelo večji nos od povprečnega. 78 odstotkov izmed teh je dejalo, da so prepričani, da so ženskam privlačnejši zaradi svojega nosu. Je pa imelo samo 10 odstotkov žensk, s katerimi so varali, velik nos. Le 18 odstotkov moških, ki so varali, je imelo majhne nosove, kar je raziskovalce napeljalo k zaključku, da ima ''veličina'' nosu veliko skupnega z varanjem.

Moške, ki varajo, izdajajo poteze obraza
Preberi še
Moške, ki varajo, izdajajo poteze obraza

Tiskovna predstavnica Jessica Leoni je dejala, da ''veliki nosovi morda niso najbolj privlačna lastnost, vendar je na njih nekaj, kar daje občutek moškosti''.

Preprosta vadbena rutina, ki hitro topi odvečno maščobo
Preberi še
Preprosta vadbena rutina, ki hitro topi odvečno maščobo

Še več o tem, kako obrazne poteze izdajajo moške oz. to, ali so nagnjeni k varanju, si preberite TU.

9 razlogov za zobobol
Preberi še
9 razlogov za zobobol

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 369