Moskisvet.com
Moški osvaja žensko

Odnosi

Temu se ženske ne morejo upreti

Su.S.
11. 04. 2024 12.53
0

Prišla je pomlad, narava se prebuja, vse že cveti, ti pa imaš oči samo za dekleta. Prelepa, nasmejana, z iskricami v očeh, in želiš si, da bi opazila prav tebe. A kako bi pritegnil njeno pozornost? Poznati moraš samo nekaj skrivnosti velikih osvajalskih mojstrov.

Si mislil, da je polna denarnica edina stvar, ki jo bo opazila na tebi? Morda katera že, a ta te verjetno ne zanima in ni tista prava. Tista prava bo namreč vedela, da ima moški, ki je prepričan, da mora biti bogat in ženski kupovati darilo za darilom, ponavadi nizko samopodobo. Si morda mislil, da moraš izgledati kot filmska zvezda z višino manekena? Narobe.

Kako osvojiti tisto 'ta pravo'?

Ženskem boš privlačen zaradi povsem drugih kvalitet, in ena najpomembnejših je tvoja samozavest. Ta prihaja iz ciljev, ki jih postaviš v življenju, ali hobija, ki te izpopolnjuje. Ne dovoli, da te rutina vsakdana spremeni v nezanimivega robota. Poskusi nekaj novega, a na zabaven način.

Sola spodbuja mlade in mlade po srcu da se lotevajo izzivov kot igre, ki so v današnjem svetu visokih pričakovanj velikokrat vir stresa. Potrošnike spodbujajo, da začnejo nekaj novega, zabavnega, nov hobi ali učenje popolnoma novega področja, kreativnega izražanja, toda vse na igriv način. Si pomislil na igranje novega inštrumenta, pisanje pesmi ali skladanje glasbe? Lahko se lotiš učenja novega jezika ali pa začneš z novim športom. Kdo ve, morda boš prav tam srečal tisto pravo?

Sola spodbuja mlade in mlade po srcu da se novih izzivov lotevajo kot igre.
Sola spodbuja mlade in mlade po srcu da se novih izzivov lotevajo kot igre. FOTO: Arhiv naročnika

Triki in nasveti, ki vedno pridejo prav

Bodi komunikativen, a iskren, in med vama se bodo začele spletati tiste nevidne vezi, ki jih boš lahko prepoznal po nasmehih in naklonjenih pogledih. Zato ji ne laskaj do nezavesti, ampak izrazi svoje mnenje. Hitro bo ugotovila, da ni tvoj namen samo ta, da jo osvojiš, ampak te bo videla kot prizemljenega in ponosnega moškega. 

Samozavesti nikar ne išči v alkoholu, ker ji boš potem morda prehitro pomahal v slovo. Predlagaj ji raje, da skupaj poskusita nekaj edinstvenega, kot je denimo Sola ledeni čaj limona, in uživajta v osvežujoči kombinaciji soka limon in grenivke ter zelenega čaja.

Če boš med osvajanjem pokazal svoje manire, si zmagal. Bodi spoštljiv in prijazen ne samo do nje, ampak tudi do vseh ljudi okoli vaju. Tako bo vedela, da se boš tudi do nje obnašal spoštljivo. In ne pozabi, da je ukvarjanje s telefonom med pogovorom z njo izredno nespoštljivo. Če moraš urediti kaj nujnega, se najprej opraviči, kajti v nasprotnem primeru se boš potem res lahko posvetil samo še telefonu.

Bodi spontan in raziskovalnega duha. Tako boš pritegnil njeno pozornost in ji dal vedeti, da si samozavesten lev, ne pa plašen mucek. Tudi ko bosta dlje časa v zvezi, jo bodo tvoje spontane pobude naredile bolj zanimivo. In ne skrbi, ko bosta prijetno utrujena, bo obema prišlo prav malce poležavanja na kavču.

Poskusi nekaj novega: očaraj in osvoji jo z osvežilnimi ledenimi čaji Sola!
Poskusi nekaj novega: očaraj in osvoji jo z osvežilnimi ledenimi čaji Sola! FOTO: Arhiv naročnika

Smeh je pol zdravja in podira zidove, tudi tiste, zgrajene okrog srca

Le kdo ne mara dobrega smisla za humor? Zanj pravijo, da je odraz inteligence človeka. A s šalami seveda ne zaidi v drugo skrajnost, saj bo ženska dobila občutek, da se ne znaš resno pogovarjati. Kakšna šala tu in tam, ki jo bo spravila v dobro voljo, pa lahko naredi čudeže.

Vsi imamo slabe dneve, a na takšnega se ne spravi v osvajalsko akcijo. Morda boš tudi v njeni družbi godrnjal in se pritoževal nad tem in onim, kar pa je precej odbijajoče in je lahko odraz tvojega nezadovoljstva nad življenjem. Žensko privlači, če pokažeš svojo energijo in pozitivno naravnanost, le tako se bo v tvoji družbi počutila dobro in bo želela ostati. Včasih je dovolj že iskren nasmeh, ki je tudi zelo nalezljiv. 

Nikar ne hiti. Če si na tisto pravo čakal tako dolgo, boš lahko še malo. Če ne boš potrpežljiv, bo dobila občutek, da si jo obupno želiš osvojiti. Kar pa ni ravno privlačno, kajne? Naj se čas ustavi, ko bosta skupaj uživala v Sola ledenem čaju limona, in naj traja in traja.


Sponzorirana vsebina

ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 400