Moskisvet.com
Noseča Kate Hudson

Odnosi

Ko ga je spoznala, je bila noseča z drugim

E.R.
21. 05. 2024 02.30
1

Slavna igralka je rada letala s cveta na cvet. Tri otroke je dobila s tremi različnimi moškimi, ko je spoznala svojega sedanjega partnerja, pa je bila noseča z drugim.

Estrada

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Ameriška igralka Kate Hudson je imela precej burno ljubezensko življenje, preden se je ustalila s sedanjim zaročencem Dannyjem Fujikawo. Imela je namreč tri otroke s tremi različnimi moškimi, zdaj pa je za People spregovorila o njihovi družinski dinamiki.

Plavolaska trdi, da lahko vidi duhove in mrtve
Preberi še
Plavolaska trdi, da lahko vidi duhove in mrtve

"Smo zelo povezana družina, ki si je zelo blizu. Ljubezen lahko spreminja obliko. Zanimivo je, ko imaš to sodobno družino ... Imaš namreč toliko ljubezni do vseh otrok. Edinstveno pri moji pisani družini je to, da otroci dejansko obožujejo ta občutek velike družine," je povedala za People.

Kate in Danny sta bila prijatelja že 15 let prej, preden sta začela razmerje, a je bil on ves čas ob njej, medtem ko je ona ljubila druge.

Ko sta se spoznala, je bila Kate noseča s Chrisom Robinsonom, s katerim ima zdaj sina Ryderja, zato je bila dolgo z Dannyjem samo prijateljica. Vse pa se je spremenilo leta 2016, ko jo je Danny povabil na pohodniški izlet. 

Homoseksualki, med katerima je 32 let razlike, razkrili skrivnost dolgoletne zveze
Preberi še
Homoseksualki, med katerima je 32 let razlike, razkrili skrivnost dolgoletne zveze

"Kar sem mislila, da bo le pohod s prijateljem, se je spremenilo v nepričakovan prvi zmenek. In ne, na tem prvem 'zmenku' ni bilo napredka. Potreboval je mesece, da je naredil prvi korak, saj je bilo treba prijateljstvo, ki je trajalo 15 let, dvigniti na višjo raven, da bi drug drugemu odprla srca in začutila čisto ljubezen," je povedala Kate. 

Moškisvet.com e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Kate Hudson tudi na VOYO

Kate Hudson in Anne Hathaway sta nastopili v glavni vlogi romantične komedije Vojna med nevestama (Bride Wars), ki si jo lahko kadar koli ogledate na VOYO. V njej spremljamo manhattansko odvetnico Liv in šolsko učiteljico Emmo, ki sta že od otroštva najboljši prijateljici. Ko ju njuna fanta na isti dan zasnubita, se dekleti odločita, da se bosta poročili na istem mestu, in sicer v hotelu Plaza. Slovesna dogodka naj bi organizirala slavna načrtovalka porok Marion St. Claire, toda ko Marionina tajnica naredi napako, Liv in Emma izvesta, da se bosta njuni poroki odvijali na isti dan! Ker ne ena ne druga nista pripravljeni spremeniti datuma poroke, se prelevita v sovražnici št. 1, ki nameravata druga drugi uničiti poroko.

Na VOYO si lahko ogledate romantično komedijo Vojna med nevestama s Kate Hudson in Anne Hathaway v glavni vlogi.
Na VOYO si lahko ogledate romantično komedijo Vojna med nevestama s Kate Hudson in Anne Hathaway v glavni vlogi. FOTO: BRIO

Vir: story.hr

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 479