Moskisvet.com
Kaj si ženske v razmerju želijo, a ne povejo

Odnosi

Kaj si ženske želijo, a vam ne bodo povedale

V.H.
21. 06. 2021 06.00
0

Moški in ženske, hočemo ali nočemo, se pri nekaterih stvareh močno razlikujemo. Po vsej verjetnosti bi bili naši odnosi veliko bolj enostavni, če bi si le odkrito povedali, kaj si želimo drug od drugega. Priznajmo si, da ni vedno tako preprosto, saj mnogo žensk misli, da bi moški že sami po sebi morali vedeti, kaj se pričakuje od njih. V nadaljevanju vam zato razkrivamo, kaj si ženske v razmerju najbolj želijo.

Odnosi so komplicirani, če si jih kompliciramo sami in pripadnicam lepšega spola gre včasih to precej dobro od rok. Mogoče vam tega niso povedale, a pravzaprav ne potrebujejo veliko, da bi bile zadovoljne z vami. Če si želite biti »srečni« tudi sami, pa le upoštevajte spodnje predloge, da boste lahko brez težav uživali v sadovih svoje ljubezni.

Poskrbite, da bo vaša ženska zadovoljna in zadovoljni boste tudi sami.
Poskrbite, da bo vaša ženska zadovoljna in zadovoljni boste tudi sami. FOTO: Dreamstime

Prijaznost in potrpežljivost

Vsi smo samo ljudje in tudi ženske imajo svoje slabe dneve, pa naj si bo to zaradi tistih dni v mesecu, zoprnega šefa, spora s prijateljico, odvečnih kilogramov ali kar tako. V teh trenutkih bolj kot vse, potrebujejo vaše razumevanje in podporo. Kljub temu, da je mogoče zdaj sitna in bi ji najraje povedali, kar ji gre, se temu uprite in bodite prijazni do nje. Verjemite, splačalo se bo. Zasipajte jo z ljubeznijo tudi v teh »groznih« dnevih, saj bodo prav zaradi tega toliko prej minili.

Razumevanje

Za konflikte je pogosto krivo nerazumevanje, zato bodite dober poslušalec in ji dejansko prisluhnite, kadar vam pripoveduje o svojih občutkih in o tem, kaj jo je zmotilo. Pokažite ji svoje razumevanje in skupaj poiščita kompromis, ki bo ustrezal obema.

Odprta komunikacija in spoštovanje

Tišina vodi v najrazličnejše scenarije, ki si jih ženske zelo hitro spišejo v svoji glavi, zato komunicirajte z njo čim bolj odkrito. Odgovorite na vsa njena »zoprna« vprašanja in bodite pri tem kar se da iskreni. Tako ji boste dali vedeti, da ničesar ne skrivate oziroma nič takega ne počnete za njenim hrbtom, kar bi škodilo vajini vezi. Na tak način jo boste pomirili, ji vzbudili občutek, da vam je mar, kar zanjo pomeni, da spoštujete tako njene občutke kot tudi njo samo.

Pokažite ji, kaj čutite do nje.
Pokažite ji, kaj čutite do nje. FOTO: Dreamstime

Občutek zaželenosti in strast 

Ne varčujte z drobnimi pozornostmi, pokloni in dotiki, ampak ji na tisoč in en način pokažite, da si jo želite. Včasih s šopkom rož, spet drugič s komplimentom ali pa jo samo strastno poljubite, ko pride domov iz službe. Za vse te majhne stvari se vam bo hvaležno oddolžila, še več, ob sebi boste imeli nasmejano, zadovoljno in predano žensko.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 479