Moskisvet.com
Zmenek

Odnosi

Jo želiš peljati na popoln zmenek?

Oskar Mastnak Sokolov
28. 02. 2024 02.00
0

Fantje radi impresioniramo. Malokaj preseže navdušenje punce, ki smo jo peljali na najboljši zmenek v njenem življenju – in nam je to povedala neposredno ali pa hm, posredno. ;) Žal načrtovanje in izpeljava popolnega skupnega večera nista ravno mačji kašelj, na spletu pa je kup informacij, ki ali preprosto ne delujejo ali želijo prodati svojo storitev ali pa celo škodujejo naši zvezi. No, v uredništvu Moški svet smo staknili glave in pripravili nekaj trikov, ki delujejo – preizkušeno!

Noče, da jo vprašaš

Moški smo logična bitja, ki probleme najraje rešujemo praktično in direktno. Ideja, da bi se lahko s punco usedli za pogajalsko mizo, povedali, kaj si želimo, in jo vprašali, kaj si želi ona v zameno, se zdi sanjska. Peljal te bom na zmenek po tvoji želji, ti pa mi boš dala nepozabno noč. Kdorkoli ima izkušnje z dekleti, ve, da to ne funkcionira. 

Nekatere stvari moraš kot moški preprosto "vedeti". Zakaj? Takšna je ženska narava in tvoja punca preprosto ne funkcionira tako kot tvoji moški kolegi. Ja, komunikacija je pomembna, ampak še bolj pomembni so tvoje opazovanje, sposobnost odločanja in intuicija. 

Jo dovolj dobro poznaš, da boš znal sam izbrati pravi zmenek?

Jo dovolj dobro poznaš, da boš znal sam izbrati pravi zmenek?
Jo dovolj dobro poznaš, da boš znal sam izbrati pravi zmenek? FOTO: Shutterstock

Se boš na zmenku dejansko imel fino?

Postavi se v vlogo punce. V redu, tvoj tip te je peljal na zmenek, ki si si ga želela, mogoče na ogled filma Barbie ali pa koncert najljubše pevke. Z izbiro si zadel, ampak tebe zadeva čisto nič ne zanima. Zdolgočaseno zehaš ob filmu ali pa se zmrduješ nad koncertom, ki te ne navdušuje. Bi se v vlogi svoje punce imel fino? Jasno, da ne! Tvoja energija, investiranost in zadovoljstvo med zmenkom bo za vajino zvezo veliko bolj pomembno od tega, ali si popolnoma zadel njene interese. 

Tvoja punca zna verjetno dobro opazovati; če je jasno, da želiš delati uslugo, pri tem pa sam trpiš, to ni niti prijetno niti privlačno. Izberi torej aktivnost, ki bo prijetna tebi, in tvoje navdušenje in energija bosta zmenek spremenila v top izkušnjo za oba. Pazi samo, da pri izbiri aktivnosti, ki ti je všeč, ne greš predaleč. Kak zmenek v mehanični delavnici verjetno ne bo ravno uspešen, tudi če se boš ti najbolj zabaval. Če pa z nobeno izbiro aktivnosti, ki te veselijo, nikakor ne moreš osrečiti tudi svoje punce, pa morda nista kompatibilna – 'sorry'!

Poskusi poustvariti te otroške sanje; načrtuj zmenek, poberi punco in ji dovoli, da ji dela domišljija.
Poskusi poustvariti te otroške sanje; načrtuj zmenek, poberi punco in ji dovoli, da ji dela domišljija. FOTO: Dreamstime

Naredi načrt

Včasih je bolj od same vsebine zmenka pomembno to, da si ga organiziral. Sanje mnogih deklet so, da jim fant pove samo, kdaj jih bo pobral, celoten načrt pa pridno sestavi in zadrži zase. Če si imel srečo, so te tvoji starši v otroštvu kdaj sredi dneva prišli iskat v šolo ali vrtec in te vzeli na dopust. 

Se spomniš, kako ekstatičen si bil – tudi če na koncu dopust ni bil nič posebnega? Poskusi poustvariti te otroške sanje; načrtuj zmenek, poberi punco in ji dovoli, da ji dela domišljija. Tudi če ne boš povsem zadel z vsebino zmenka, bo izkušnja nepozabna.

Moškisvet.com e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 400