Moskisvet.com
Milijonarji

Odnosi

7 stvari, na katere so pozorni milijonarji, ko izbirajo bodočo ženo

A.P.
08. 12. 2019 09.32
1

Marsikatera ženska si želi ujeti in omožiti bogataša, a le redkim to uspe. Morda zato, ker se zadeve lotevajo na napačen način? Samantha Daniels je ženitna posrednica z dolgoletnimi izkušnjami, ki pomaga pravo ljubezen najti milijonarjem. Spoznala je, da moški, ki imajo pod palcem veliko denarja, pri bodočih ženah iščejo teh sedem lastnosti.

Samantha Daniels ima za seboj 20 let izkušenj v ženitnem posredništvu. Njene stranke so zgolj in samo uspešni in premožni posamezniki – izvršni direktorji, podjetniki, odvetniki, nepremičninski agenti ipd., ki nimajo časa za iskanje ljubezni v lokalih/klubih, na portalih, prek aplikacij za zmenkarije, ki se neradi izpostavljajo in bi radi preverjeno ''robo''. Tu vskoči Danielsova, ki je v karieri ljubezen pomagala najti več tisoč strankam. ''Vedno sem imela šesti čut za te stvari in danes razumem, kako deluje um milijonarjev,'' pojasnjuje Samantha, ki pravi, da mnogo žensk nanjo naslavlja vprašanje, zakaj milijonarji neko žensko izberejo namesto druge, čeravno se ta druga zdi zanj bolj primerna.

Seksologinja trdi: varanje zvezo utrdi!
Preberi še
Seksologinja trdi: varanje zvezo utrdi!

Čeravno je nekaterim milijonarjem za skok v zakonski jarem dovolj, da so zaljubljeni, se večina ostalih za poroko odloča iz naslednjih sedmih razlogov.

Bill in Melinda Gates sta skupaj od leta 1987, poročila pa sta se leta 1994.
Bill in Melinda Gates sta skupaj od leta 1987, poročila pa sta se leta 1994. FOTO: Profimedia

Je tam ob pravem trenutku

Kot pri marsikateri drugi stvari se je včasih treba zgolj znajti ob pravem času na pravem mestu. Kot pravi Danielsova, se je mnogo milijonarjev poročilo nenadejano z ''neznanko'' in to samo zato, ker mu je ta prekrižala pot v pravem trenutku. Morda je ostal edini član nadzornega odbora, ki ni poročen, morda je še njegov zadnji prijatelj stopil pred oltar. Vsakič, ko pride do takšnega trenutka oz. spoznanja, se tovrstni moški lahko kmalu za tem poročijo.

V njej vidi dobro mamo

Milijonarji svoje otroke smatrajo kot svoje naslednike, zato skrbno izbirajo mater svojih otrok. Mnogi so Danielsovi zaupali, da četudi so mnenja, da je ženska prava zanje in so vanjo zaljubljeni, če v njej ne vidijo dobre mame z močnim moralnim kompasom, se na koncu z njo ne bodo poročili, ljubezen gor ali dol.

Se vklopi v njegov način življenja

Mnogo milijonarjev se poroči z žensko, ki je kot ustvarjena zanje. Ker so izjemno zasedeni in imajo toliko obveznosti, se želijo poročiti z nekom, ki se vklopi v njihov ritem in posvoji njihov način življenja – se giba v isti krogih, ima isti pogled na svet, podobno življenjsko zgodbo ipd.

Je razumevajoča

Veliko milijonarjev privlačijo ženske, ki so razumevajoče in so pripravljene njegove interese postaviti pred svoje, ko je to potrebno. Mnogo žensk je prepričanih, da milijonarja najlažje ujamejo tako, da se delajo težko dostopne. V resnici je ravno nasprotno, ugotavlja Samantha. Milijonarji na koncu oženijo ženske, ki so preproste, dovzetne in timsko naravnane. S ''problematičnimi'' ženskami se zveze najpogosteje ne obnesejo.

Ali Hewson in Bono sta poročena od leta 1982.
Ali Hewson in Bono sta poročena od leta 1982. FOTO: Profimedia

Je pripravljena na družino

Večina bogatih moških ljubi svobodo, ko ni resno vezana in hodi na priložnostne zmenke, a še vedno so precej starokopitni in še vedno prisegajo na stare vrednote, ko je govora o otrocih in družini. Če se milijonar eno jutro zbudi in mu v glavo šine ideja, da bi rad imel otroka tukaj in zdaj, bo ženska, ki mu bo takrat uslišala prošnjo, postala tudi njegova žena.

Je organizirana

Mnogo milijonarjev si želi oženiti žensko, ki je dobro organizirana in zmore opravljati več stvari hkrati. Čeravno se zdi to v 21. stoletju preživeto, pa uspešni moški iščejo žensko, ki ji gospodinjstvo in družina ne predstavljata (pre)hudega napora.

Je ''all-inclusive'' ženska

Uspešni možje so v svojem poslu naduspešni, zato je logično, da želijo imeti tudi ''nadstandardno'' ženo in iščejo žensko, ki je crème de la crème, ki ima vse – je lepa, seksi, pametna, družinsko naravnana, razumevajoča in za povrh še prijazna.

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 376