Moskisvet.com
seks

Odnosi

Tako lahko začinite spolno življenje na preprost način

A.P.
04. 04. 2024 03.30
0

Če erotične igrice in pripomočki niso po vaši meri, to še ne pomeni, da morate biti do konca življenja obsojeni na enolično spolno življenje, saj obstajajo številni drugi načini, s katerimi lahko začinite dogajanje med rjuhami.

Če niste tisti tip človeka, ki želite eksperimentirati v spalnici, igrati vlog, uporabljati erotičnih igračk, bi pa vseeno radi začinili vaše spolno življenje, imamo za vas nekaj predlogov, s katerimi lahko to narediti, ne da bi zapustili vašo cono udobja.

Pogovarjajte se o spolnih fantazijah

Deljenje spolnih fantazij s partnerjem je odličen način, da nadgradite spolno življenje. Ne izpuščajte niti najmanjših detajlov, pogovorita pa se tudi o željah in o tem, kar še niste poskusili, pa si morda želite.

Seks lahko popestrite tudi na bolj konzervativne načine.
Seks lahko popestrite tudi na bolj konzervativne načine. FOTO: Dreamstime

Gledanje pornografije v dvoje

Uživanje v erotičnih vsebinah že nekaj časa ni več tabu tema, saj to vsaj občasno počne večina. Če vama manjka navdiha, si skupaj poglejta, kako to počno drugi in morda najdeta nekaj, kar bo navdušilo oba.

Kdaj je pravi čas, da začneš seksati?
Preberi še
Kdaj je pravi čas, da začneš seksati?

Naredite si seznam

Delanje seznama ni najbolj seksi stvar na tem svetu, a ta vas bo prisilil, da bolj poglobljeno razmislite o tem, kaj želite, da se spremeni v vašem spolnem življenju. Če te stvari zapišete, jih boste kasneje lažje predstavili svojemu partnerju oz. partnerici. Morda se izkaže, da imata precej enak seznam želja.

Med seksom se pogovarjajta

Marsikomu se to zdi precej nelagodno. A dokler ne poskusite, ne boste zares vedeli, kako se ob tem počutite. Če ne veste, kako prebiti led, partnerju zaupajte, kako vam prija, ko vas spolno zadovoljuje oz. kako bi ga sami želeli zadovoljiti.

Izklopite določene čute.
Izklopite določene čute. FOTO: Profimedia
Znanost o velikem O(rgazmu)
Preberi še
Znanost o velikem O(rgazmu)

Izklopite določena čutila

Poskusite s preprostimi stvari, na primer zavežita oči, da partner ne vidi, kaj boste storili oz. kaj lahko pričakuje. Zaradi tega se bodo izostrili drugi čuti, zato boste seks doživljali povsem drugače kot sicer.

Masaža

Razvajajta se. Prižgita sveče, uporabita eterična olja in uživajta v igri čutil. Prepustite se rokam partnerja ali sami ponudite masažo in pri tem skrbno opazujte, kako se partner odziva na vaše gibe.

Zamenjajta lokacijo

Ni vama treba seksati samo v postelji. Poizkusita na stolu. Različne lokacije vnašajo v seks nove dimenzije.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 479