Moskisvet.com
Partnerstvo

Odnosi

5 stvari, zaradi katerih se bo ob vas počutila kot kraljica

V.H.
09. 06. 2022 05.00
1

Vsaka ženska je ponosna na svojega partnerja, ob katerem se lahko počuti kot kraljica. To ne pomeni, da jo mora razvajati z dragimi darili ali drugimi materialnimi dobrinami, ampak da jo zna imeti rad - iskreno in odkrito.

Moškisvet.com e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Že majhne pozornosti bodo raznežile žensko srce, če boste le dovolj pogumni, da ji boste pokazali, koliko vam pomeni. Pozabite na prazne besede in obljube, ampak ji svojo ljubezen, samozavest in odločnost raje pokažite s svojimi dejanji. Pri tem pa morate točno vedeti, kaj hočete - svojo kraljico.

Že majhne pozornosti bodo raznežile žensko srce, če boste le dovolj pogumni, da ji boste pokazali, koliko vam pomeni.
Že majhne pozornosti bodo raznežile žensko srce, če boste le dovolj pogumni, da ji boste pokazali, koliko vam pomeni. FOTO: Adobe Stock
Andrej Perko: Danes res lahko govorimo o krizi moškosti
Preberi še
Andrej Perko: Danes res lahko govorimo o krizi moškosti

Jasno dajte vsem vedeti, da je vaša

V javnosti ne bodite zadržani in boječi, ampak jo ponosno primite za roko, ji namenite kakšen  dotik ali celo poljub. Ponosno stojte za svojo odločitvijo, da je ob vas dama, ki ste si jo izbrali, vas osrečuje in ste dovolj suvereni, da si upate to naznaniti celemu svetu. Tako samozavestni moški  delujejo veliko bolj privlačno, saj s tem, ko dvigujejo ceno svoji izbranki, jo pravzaprav dvigujejo tudi sebi. 

To o vas povedo vaše spolne fantazije
Preberi še
To o vas povedo vaše spolne fantazije

Pokažite ji, da si jo želite

Intimnost je pomembna v vsakem odnosu, kot tudi poželenje, s katerim ji boste pokazali, da vas še vedno privlači in da si jo noro želite. Dovolj je že, da ji namenite tisti nagajivi pogled, jo privijete k sebi ali jo samo bolj strastno poljubite. Verjemite, obrestovalo se vam bo, saj si vas bo prav zaradi tega večkrat poželela tudi sama. Je treba sploh še kaj dodati? 

7 stvari, ki jih zrel moški ne bo nikoli storil
Preberi še
7 stvari, ki jih zrel moški ne bo nikoli storil

Spoštujte jo - vedno 

Ne podredite se pritisku drugih, ampak se raje vzdržite neprimernih komentarjev med znanci, prijatelji, na družbenih omrežjih, v službi ali v krogu širše družine, le z namenom, da bi jim ugajali ali igrali vlogo frajerja, kar zagotovo ne paše zrelim moškim. Če jo imate resnično radi, to povejte tudi takrat, ko se bo oglaševalo samsko življenje, življenje brez prtljage in tečne žene. Prav tako pa nikomur ne dovolite, da jo v vaši prisotnosti zaničuje, se iz nje norčuje ali kar koli podobnega. 

Če jo imate resnično radi, to povejte tudi takrat, ko se bo oglaševalo samsko življenje, življenje brez prtljage in tečne žene.
Če jo imate resnično radi, to povejte tudi takrat, ko se bo oglaševalo samsko življenje, življenje brez prtljage in tečne žene. FOTO: Adobe Stock
To so znaki, ki moškega izdajajo, da svoje ženske ne ljubi več
Preberi še
To so znaki, ki moškega izdajajo, da svoje ženske ne ljubi več

Imejte jo radi tudi takrat, ko ima slab dan 

Kot radi pravijo v dobrem in slabem, velja enako za vašo drago, in sicer imejte jo radi tudi takrat, ko je to mogoče težko, pa naj si bo to zaradi zloglasnega pms-ja, slabe volje, brez vezne drame, izliva čustev, napada panike pred pajkom ali česar koli drugega.  Ostanite mirni in njeni, namenite ji raje kakšno prijazno besedo, pomirjajoč objem, pa se bo hitro spravila k sebi in vas imela samo še raje. Verjemite, to je veliko bolje kot, da se zapletete v nepotreben konflikt, ki nima realne podlage. 

To je najbolj učinkovita oblika flirtanja
Preberi še
To je najbolj učinkovita oblika flirtanja

Naredite majhne ali velike korake - naprej 

Cona udobja je nadvse prijetna, ampak v njej hitro lahko zaspimo in začnemo pogrešati doživetja, spremembe, dogajanje, vznemirjenje in še in še. Zato ne ostanite v njej za veke vekomaj, ampak se premaknite iz stalnega mesta. Občasno naredite kakšen korak naprej. Saj veste, tudi počasi se daleč pride. Odpeljite jo na kakšen izlet, preizkusita novo aktivnost, popestrita dogajanje v spalnici ali pa ... Prepustite se svoji spontanosti, kreativnosti in pristnim čustvom. 

Ali lahko ljubimo dve osebi?
Preberi še
Ali lahko ljubimo dve osebi?

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 497