Moskisvet.com
samsko življenje

Odnosi

5 prednosti samskega življenja: Izkoristite ga

V.H.
22. 07. 2021 06.00
0

Včasih ne znamo ceniti tega, kar imamo, saj vedno želimo tisto, česar nimamo. Samsko življenje je lahko zabavno, razburljivo in svobodno, v njem pa lahko resnično uživate, če znate izkoristiti vse prednosti, ki jih ponuja.

Življenje je nepredvidljivo in se neprestano spreminja, a še vedno lahko vzamemo vse, kar nam ponuja, najsi smo v razmerju ali uživamo samski stan. V nadaljevanju vam razkrivamo vse prednosti samskega statusa, ki si jih lahko privoščite v ednini, zato samo uživajte. 

Če vam je všeč, jo lahko osvajate brez slabe vesti.
Če vam je všeč, jo lahko osvajate brez slabe vesti. FOTO: Dreamstime

Flirtate lahko s komer koli želite in uživate v avanturah brez slabe vesti

Biti sam še ne pomeni, da morate biti osamljeni. To obdobje je idealno, da spoznavate najrazličnejše ljudi, ugotovite, kaj vam je všeč in kaj vam ne ustreza, ter si naberete bogato zakladnico znanja in izkušenj. Slednje vam bodo služile kot dobra popotnica za prihodnost, tudi pri poznejši izbiri partnerice, saj boste zaradi njih lažje prepoznali pravo.

Grajenje kariere 

Pravo razkošje je, če se lahko posvetite svojim željam na poslovnem področju, ki vas zanima, ne da bi morali še tisoč in eno stvar postoriti doma. Po napornem delavniku, nadurah in zahtevnih projektih si lahko na primer odpočijete na domačem kavču z nogami na klubski mizici in s pivom v roki – in to brez dodatnih obveznosti do žene. Ni vam treba odnesti smeti, če se vam tisti dan ne ljubi, poslušati o njenih težavah in prijateljicah ali se ubadati z drugimi muhami svoje drage. Svojo energijo lahko popolnoma usmerite v svoj poslovni uspeh in zavidljivo kariero. 

Posvetite se lahko svojim hobijem in željam

Toliko je stvari, ki jih še niste preizkusili, ampak jih lahko, ker vas pri tem nihče ne ovira. Naučite se lahko kajtati, srfati in kuhati, cele popoldneve lahko  oponašate svojega najljubšega nogometnega igralca ali košarkarja na domačem igrišču. Če ste ljubitelj motorjev ali jeklenih konjičkov, pa se lahko odpravite na pravi "road trip" v neznano, tako v družbi kot sami. Sledite svojim željam, saj je zdaj pravi čas, da jih uresničite – od A do Ž. 

Nikomur ni treba polagati računov ali mu česar koli pojasnjevati

Svobodni ste, zato lahko greste, kamor koli želite, se družite, praznujete in potujete – in za to ne potrebujeta nobenega dovoljenja, kompromisa ali prilagajanja. Če želite ostati na zabavi še dolgo v noč ali ste spremenili svoj prvotni načrt, se vam pri tem ni treba na nikogar ozirati, saj ste sami svoj gospodar. Odločate se lahko izključno po lastnih željah in vzgibih, kakor vam ustreza in glede na to, kaj vas premami. 

Lahko ste povsem spontani.
Lahko ste povsem spontani. FOTO: Dreamstime

Prihranite si malo morje skrbi in nevšečnosti, ki so del vsakega razmerja

Nobeno razmerje ni popolno, kar pomeni, da ste kot samski popolnoma neobremenjeni. Ne skrbi vas, kje je, ali vas vara, kakšen odnos ima z vašo mamo, zakaj kuha mulo, kaj čuti do vas, ali ste jo zadovoljili v postelji in še in še.

Torej uživajte, dokler lahko, in izkoristite  ves čas, ki ga imate na voljo. Tako se ne boste nikoli počutili prikrajšane oziroma vam kasneje ne bo žal, da ste kar koli zamudili. In ravno zato se boste tudi lažje ustalili. 

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 497