Moskisvet.com
Lastnosti, ki jih ima sanjski moški

Odnosi

Poznate 4 lastnosti sanjskega moškega?

V.H.
18. 06. 2021 06.00
0

Večina moških si želi sanjske ženske, ki jim bo zmešala glavo, medtem ko pri tem zelo radi pozabijo, da bi zanjo morali biti sanjski tudi sami. Ženske, ki so samozavestne, pametne in poleg tega še videti naravnost čudovito, imajo namreč veliko možnosti – ne le vas. Potrudite se, da boste kar najboljši, zlasti če hočete, da tudi ona v vas najde popolnega moškega zase.

Zelo glasni smo pri zahtevah, kaj vse mora imeti naš partner, a se pri tem ne vprašamo, kaj ponujamo sami. Če hočemo najboljše od najboljšega, moramo začeti kar lepo pri sebi. In katere so tiste lastnosti, ki jih pripisujemo sanjskemu moškemu? Razkrivamo jih v nadaljevanju.

Sanjska ženska si želi tudi sanjskega moškega.
Sanjska ženska si želi tudi sanjskega moškega. FOTO: Dreamstime

Samozavest in odločnost

Ni skrivnost, da ženske obožujejo odločne moške, hkrati pa jih prav zaradi tega tudi prej opazijo. To je moški, ki je pripravljen za akcijo – brez težav pristopi do ženske, ki mu je všeč, in v tem se skriva njegova samozavest. Ponosna drža, suverenost in izbrane besede večkrat govorijo v prid moškemu, ki ni obremenjen z možnostjo zavrnitve, saj ne dvomi o lastni vrednosti.

Sposoben je poskrbeti sam zase

Svoji mami je hvaležen, da je skrbela zanj, a z leti pridejo tudi odgovornosti, za katere zna zdaj poskrbeti sam. Ženske ne potrebuje samo za to, da bi mu prala in kuhala, saj je neodvisen in zmore vse in še več. Nobenega opravila se ne sramuje in je pripravljen kadar koli priskočiti na pomoč, ko ga ženska potrebuje.

Ne boji se pokazati svojih čustev

Svojih čustev ne skriva, saj je raznorazne igrice prerasel, zato odkrito pove, kaj hoče in česa noče. Ni ga strah lastnih občutkov, zato ne potrebuje tisoč in enega mašila, od črtic na postelji in popivanja do polnega hladilnika. Upa si odkrito komunicirati, hkrati pa da ženski vedeti, zakaj je zanj posebna.

Ženska želi čutiti, da je za vas nekaj posebnega.
Ženska želi čutiti, da je za vas nekaj posebnega. FOTO: Dreamstime

Lep videz mu ni dovolj

Za razliko od posterja v sobi, ki ga je hranil v najstniških letih, želi zdaj videti več od lepega telesa. Zanima ga, ali ju z žensko druži še kaj razen telesne kemije, kakšne vrednote si delita in kaj si želita v prihodnosti, zato sprašuje in zna prisluhniti.

Anketa + Arhiv
Katero dekle iz Sanjskega moškega bi izbrali vi?

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 492